Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem akarja lekötni magát soha az életbe, az miért van?
nekem 1 évig volt egy barátom, de éreztem hogy nem vesz komolyan, de szakítani nem szakitott volna velem soha, mert neki igy kényelmes volt.ahogy voltunk, ezért megtettem én.csak azt nem értem, ha valaki nem akar komoly kapcsolatot, mért van együtt valakivel??
Hiszen szexre mindig lehet találni valakit.
éreztem hogy szeret, de közben azt is , hogy nem vesz elég komolyan,és csak szórakozásra vagyok jó neki.megmondhatta volna elöbb is,hogy nem akar komolyabban semmit.nem értem az ilyen pasikat! sokat veszekedtünk ez miatt, és azt mondta ö nem szeret vitázni, akkor oké legyen vége.most élete végéig csajozhat, k*rvázhat kedve szerint, és nem vitázik vele senki? csak engem vert át elég rendesen....Volt már valaki hasonló helyzetben?
hát köszi, igazad van.:) meg hogy ennyire kifejtetted a véleményed, azt is:) egyébként már nem vagyok féltékeny,azt csinál amit akar,már szakitottunk 2-3 hete.
amugy, rosszul értetted, ö épp azt mondja,hogy "arra" bármikor talál magának csajt,és legalább nem lesz veszekedés.ez szerintem nem normális felfogás.én nem szeretek veszekedni-sőt utálok!-de neki egyszerüen meg kellett mondanom hogy mit gondololok-és ö ezt vitázásnak vette....de az már teljesen mindegy.és az ugyanugy forditva is igaz,hogy egy csaj is ugy viselkedik,ahogy a pasi vele,vagy nem?:) köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!