Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem akarja lekötni magát soha az életbe, az miért van?
nekem 1 évig volt egy barátom, de éreztem hogy nem vesz komolyan, de szakítani nem szakitott volna velem soha, mert neki igy kényelmes volt.ahogy voltunk, ezért megtettem én.csak azt nem értem, ha valaki nem akar komoly kapcsolatot, mért van együtt valakivel??
Hiszen szexre mindig lehet találni valakit.
éreztem hogy szeret, de közben azt is , hogy nem vesz elég komolyan,és csak szórakozásra vagyok jó neki.megmondhatta volna elöbb is,hogy nem akar komolyabban semmit.nem értem az ilyen pasikat! sokat veszekedtünk ez miatt, és azt mondta ö nem szeret vitázni, akkor oké legyen vége.most élete végéig csajozhat, k*rvázhat kedve szerint, és nem vitázik vele senki? csak engem vert át elég rendesen....Volt már valaki hasonló helyzetben?
" nem vitázik vele senki" után nem kérdöjel, hanem: .
:)
Ha 30 alatti férfiról beszélsz, szerintem érthető, hogy nem kötné le magát. Szerelem, szex, szórakozás, stb
És nem akar simán arra gondolni, hogy házasság, gyerekek, örökké együtt, mert minek? Majd jön magától minden szerinte később.
40 éves férfiről van szó, nincs gyereke, és nem is akar.:( csak szórakozni élete végéig.létezik még ilyen vagy csak én botlottam bele ilyen hülyébe??
a baj az hogy szeretem még ennek ellenére is-de ez majd el fog múlni.csak egyszerüen nem tudom megérteni mire volt neki ez jó.
azért, mert ő ilyen fajta! örökké fiatal akar maradni és élvezni az életet!
ha nem csalt meg, meg ha szeretted akkor miért lett vége? hát mondjuk gondolom meguntad hogy nem vesz komolyan...dehát ez akkor annak a jele, hogy tovább kell állni, mert neki soha nem kell majd feleség és gyerekek.
40évesen az ember már nem sokat tud változni, ekkorát nem...
A kutya itt van elásva:
......"""ha valaki nem akar komoly kapcsolatot, mért van együtt valakivel??
Hiszen szexre mindig lehet találni valakit. """""
NEM!!!!!!!!!!
hidd el hogy a pasik százszor kevesebb olyan csajt találnak maguknak akivel le tudnak feküdni mint a nők. Oké te simán találsz magadnak pasit akivel lehetne szex de Ő nem. Azé ne hogy azt hidd már megy az utcán és rögtön talál csajt akivel dughat is? :)
Nem.! Férfi az férfi és a férfinek még a ribancokért is szenvedniük kell, de a kérdés az hogy mennyi idő az hogy ki és mi a ribanc de ez más téma nem akarok offolni.
Itt az a helyzet hogy Téged szépen leoltott azzal: Te senkinek se kellesz ő meg minden csajt megkap!!
Vagyis valami azt súgja mintha ő belőle ezt éreznéd. Közbe meg semmi más nem történik egyszerűen mindig a bokájára akarsz botlani és figyeled mennyi csaj veszi körül Őt. Az öreg asszonyokat is ilyenkor már szép csajnak veszed és azt hiszed ő is potenciális ellenfél. Amit írtál abból ki lehet következtetni mennyire féltékeny vagy a pasidra. Ezt ő érzi rajtad és imádja hogy féltékeny vagy. Néha idegesíti de egyébként meg tök jól elvan veled mert legalább tuningolod az egóját. Igy ő egyre pozitívabb (van egy csaj aki imádja) te meg egyre negatívabb (minden pasi ilyen veled >> ezt érzed) vagyis ezt mondtad az egyik mondatodban hogy "pasik".... Nem. Minden pasi olyan AHOGY A CSAJ VISELKEDIK VELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te féltékenykedtél és rövidre vetted a pórázt: cserébe ezt kaptad.
Te nevelted ilyenné. Változtatni úgy tudsz rajta hogy szépen megféltékenyíted és tedd félre azt a címszót mit nevezünk ribancságnak. Menyjél pasizzál. Élj.Meglátod vissza tér. Ha meg nem akkor ennyit ér! Amugy meg már alapjába véve rosszul keződik az a kapcsolat ahol az egyik fél nem veszi észre mennyire túlzásba viszi (többszöri figyelmeztetés során) hogy ne csajozzon/pasizzon) esetleg vegyen téged komolyan. Te hiába szólsz neki mintha falnak mondanád. Ez a pasi egy kapap szaart nem ér. Dobd szerintem.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!