Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha valaki ennyire féltékeny és uralkodó? És az hogy ebben a másik fél ebben teljesen engedelmes? Többi lent...
Sok ilyen barátnőt ismerek mint te vagy! Exemnek is volt egy ilyenje. Eset: 5 en laktunk albérletben,2esben lehettünk volna egy hétig,9hónapot vártunk rá, a barátnő meg egyedül az ő albérletében,azt akarta exem költözzön hozzá...Természetesen a 2esben maradás melett kampányoltam.
Aztán olyat híresztelt, mint amiket te írtál ide ,így szabályzom úgy szabályzom.
Barátnőd önszántából van a pasival, ez kettőjük ügye. Ha tesz a kapcsolatért tesz.
Te keressél egy neked való pasit, és foglalkozz vele.
Na, ha ez így igaz, amit leírtál, akkor a barátnőd nagy bajban van, mert a pasi nárcisztikus, uralkodik rajta, elszeparálja, függővé teszi, ezért nem akarja, hogy legyen saját bevétele. Mutass neki oldalakat a nárcisztikusokról, valahogy fel kell nyitnod a szemét!
Érthető, hogy segíteni akarsz, ki akarja nézni, hogy a barátja a vesztébe rohan? Ha valaki ezt simán figyelmen kívül hagyja, mondván, az ő döntése, azt én nem nevezném barátnak.
Az a lány előbb-utóbb teljesen ki lesz zsigerelve, kifacsarva érzelmileg, anyagilag.
#11 Egyszerűen ostoba vagy. Ha csak ennyit tudtál ideböfögni, bölcsebb lett volna csendben maradnod.
#12 Én próbálok segíteni rajta, de a rózsaszín köd teljesen eltakarja a szemét, és azt hiszi hogy a kapcsolatuk így normális, nincs vele semmi baj. Attól félek hogy a pasija hamarosan ellenem fogja majd hangolni őt, és akkor végképp nem tehetek majd semmit.
Utolso betegek vagytok..😅
Kerdezonek: en is ez a baratno voltam majdnem 2 evig.. fiatal voltam naiv elejen minden szep volt jo volt. Enis elturtem ezeket amit a te baratnod! Sajnos
Kitudja meddig turom ha a kedves parom nem kezd el drogozni es meg betegesebb lett.. na itt leptem le 😅 de jobb is igy.. sokkal nehezebb lett volna ..
Remeljuk a baratnod nem olyan buta hogy veres utan is marad mert "szereti"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!