Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy nem értékel a barátom?
Több éves kapcsolatról van szó, lehet túlgondolom a dolgokat, de úgy érzem, hogy a barátom mindenkit többre értékel nálam.
Egyetemisták vagyunk mindketten, akármikor az egyetememről beszélek nem érdekli a dolog, mintha szakmunkásba járnék (nem szakmunkások ellen irányul) , minden egyszerű szerinte.
Van három barátja, az egyik villanyszerelő, a másik idősekkel dolgozik, a harmadik benzinkutas, de ők amikor mesélnek valamit neki, az mindig szuper, érdekes és mindig elmondja nekem ,hogy mennyire király barátai vannak.
A barátainak is vannak barátnői és volt, hogy szerveztek programot és nem hívott el, amint mi szerveztünk programot valamelyik haverja barátnője nélkül (nem tudott eljönni) rögtön mondta a barátom ,hogy szegény milyen kár ,hogy nem tudott eljönni.
Hogyan lehetne ezen változtatni, lassan már úgy érzem ,hogy mindig próbál lehúzni és ,hogy semmit nem érek.
Te jó ég, mintha az én volt barátomról írtál volna.
Ugyanezt csinálta ő is. Kiderült, hogy én csak egy alibi barátnő voltam, néha jól jöttem dugni, meg erre arra, de amúgy nem tisztelt. Nem talált vállalhatónak, az utcán nem fogta meg a kezem, amikor együtt sétáltunk és a közelben voltam a haverjai, akkor elmentünk másik irányba.. ilyesmik. A barátok azok szentek és sérthetetlenek persze, végig tudták milyen szemét játékot játszik velem egy k*rva szót nem szóltak soha. Ha nem változtat szerintem ideje, hogy keress egy jobb embert. Ha te lennék élete szerelme, akkor nem csak hogy elhív a közös eseményekre, de úgy bánik veled mások előtt is, mintha egy királynő lennél.
Gondolom az a baj, hogy nem istenít a végletekig a barátod, mintha királylány lennél, bár nem hinném hogy egy kapcsolatnak arról kellene szólnia, hogy folyamatosan pumpáljuk az önbizalmát a párunknak, ez egy idő után nagyon fárasztó tud lenni.
Főleg ha amúgy is végletekbe menő önbizalommal rendelkezik amúgy is egy barát/barátnő.
Ilyenkor szokott az lenni, hogy elhanyagolva érzi magát a pár valamely tagja, mivel megszokta eddigi élete folyamán a folyamatos pumpolást, önbizalom erősítést.
És ha ezt meg akarod vele beszélni, megsértődik?
Nagyon rossz érzés, ha éppen a párunk nem becsül. Elvileg ő ismer a legjobban. De lehet, hogy neki is önértékelési zavarai vannak, és ezzel erősíti saját magát.
Érdemes lenne függetleníteni az önértékelésedet tőle.
További segítségért és programokért felkeresheted a CallForHelp honlapját és Facebook oldalát, valamint hívhatod telefonos lelki támogató vonalainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!