Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vannnak ,,szabályok" a közös életetben, amit kötelezően meg kell csinálni a házimunkában, ki mit csinál? hogy van beosztva?
Figyelt kérdés
2020. aug. 1. 18:12
1/13 A kérdező kommentje:
a vannak és a szabályok felcserélődött, sorry :D
és életetkben, telefonom átírta -.-
2020. aug. 1. 18:12
2/13 anonim válasza:
Nincs kötelező.
Aki amiben jobb és gyorsabb. Én nem kérek meg takarításra senkit, mert mire elmagyarázom, hogy mi és hogy kell-lemegy a nap. Ehelyett megcsinálom a magam tempójában-gyorsan.
Ellenben engem ne kérjen meg senki villanyszereléshez-mert nem értek hozzá, maximum a csavarhúzót tudom feladogatni:D
Érted?
3/13 A kérdező kommentje:
akkor mindent te takarítasz ő meg csak villanyt szerel? :D
2020. aug. 1. 18:16
4/13 anonim válasza:
Rengeteg mindent csinál még:D amit én utálok:) a többi az én dolgom
5/13 anonim válasza:
A házi melót jobb gyorsan letudni, annál több szabadidejük marad a feleknek.
6/13 anonim válasza:
Érdemes elfelezni a házimunkákat, így egyikőtökben sem marad tüske, hogy a másik semmit nem csinál és hamarabb is végeztek. Én utálok vasalni, így az a barátom reszortja a mosással, teregetéssel együtt. A főzés, portörlés, porszívózás, mosogatás az enyém
7/13 anonim válasza:
Ha én takarítok (F), akkor kb 2 óra alatt megvan az egész ház. Ha ő (N) akkor rámegy az egész szombat és a végére se ér... természetesen feltart és idegesít vele engem is. Szóval 2 óra alatt letudom, minthogy elcsesszem rá az egész napomat.
8/13 anonim válasza:
Utolsó, ezzel a párod teljesen tisztában van. Azért húzza el egész nap, hogy legközelebb inkább megcsináld helyette. A férfiak nem fogyatékosok, nem mosogatnak, porszívóznak bénán, ha valamit elrontanak vagy pepecselnek mindössze annyi a cél, hogy megcsináljátok helyettük.
9/13 anonim válasza:
Ismerek olyan párt, akik képesek ezen összeveszni, de ők olyanok, hogy a konstans versengés és veszekés az igényük, ami szerintem nem kapcsolat. Vannak olyanok is, akik normálisan megbeszélik egymás között, nincs olyan, hogy beosztás, ki hogy ér rá. Kommunikáció az egész.
10/13 anonim válasza:
Nincs semmi fix, mindig, aki jobban ráér vagy felesben. Egyetlen dolog van, amit csak én csinálok, az a főzés. Párom nem tud, nem szeret, sosem főzött, ha kell, el is van nélküle. Én viszont igénylem a főtt kaját, és nem is utalom a főzést, szóval megcsinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!