Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam közvetlen közelről véget érni egy 9 éves szép kapcsolatot. Minden kapcsolatnak kötelezően ez a vége?
Az egyik családtagom, egy szép, okos, de naiv lány még most is szereti a fiút aki 9 éves kapcsolatot zárt le, mondván még élnie kell. A legjobb barátnőjével kavar, tisztára mint a filmekben.
Engem megrázott a dolog, mert én is másfél éves kapcsolatban vagyok a barátnőmmel, és nem tudok másra gondolni, minthogy mindenki így végzi?
Megcsalás, önámítás, sz*rkavarás és csalódás, aztán halál?
Dehogy mindenki:) Senki nem lát a jövőbe, és persze, én is féltem a 4 éves kapcsolatomat, hisz 22 éves vagyok, vele nőttem fel, és jelenleg örökre tervezünk, ami 4 év után megalapozott, de ugyebár én sem látom a jövőt.
Több optimizmust!! Ha mindenki rettegne, egy boldog ember sem lenne a világon:)
Az van, hogy egy felgyorsult világban élünk ami el van anyagiasodva, és kissé arra megy rá a történet, hogy "le vagy maradva" "El vagy késve"... ezt sulykolja belénk a külvilág.
A nők minden férfinak tetszeni akarnak, mert a divat effelé irányítja őket, a férfiak pedig be akarják bizonyítani a világnak, hogy minden nőt képesek elcsábítani, és igazi "vad bikák".
Ez hozzáállás kérdése, de aki a szüleivel példálózik annak azt üzenem: Más világot élünk :)
Én egy fél éve felfogtam hogy nem minden fenékig tejfel, több hosszabb kapcsolat után rájöttem, hogy a nők/férfiak egyaránt hibásak ebben. Ha van párod azért akarnak meghódítani, ha nincs akkor meg azért.
Az igazi szerelem kibírja ezeket a támadásokat, ami meg nem... az nem is érdemes rá!
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!