Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy oldjam meg a helyzetet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjam meg a helyzetet? (részletek a leírásban)

Figyelt kérdés
Sajnos véget ért a 3 éve tartó párkapcsolatom.Nagyon meg lepődtem mert épp házat kerestünk a közös élet megkezdéséhez. (idén végeztünk az egyetemmel) Én pedig arra készültem hogy még kérem a kezét. :( Valahogy semmi nem utalt arra hogy csak így hirtelen a párom a szakítás ötletével áll elő. Hétvégén nálunk otthon még lakás hirdetéseket néztünk közösen. Aztán haza utazott a szüleihez munka miatt. És hétfőn este már a "Beszélnünk kell a közös dolgainkrol" üzenet fogadott messengeren. Egyszerűen nem értem mi történt. Amikor rákérdeztem most ezt mégis miért azt mondta hogy már hónapok óta boldogtalan mert nem foglalkozok vele. Ami lehet hogy lényegében igaz is, olyan szempontból, hogy sokszor nem tudtunk mostanában találkozni és a munkából kifolyólag nem is vagyok mindig elérhető. Utőbbit még a kapcsolat megkezdése elött megbeszéltük és ez rendben is volt egész eddig most viszont hirten probléma lett. (az új lakhelyel új munka is lett volna ami kapcsolat barátabb) Szóval most egy kicsit értetlenül állok az egész előtt. És nem tudom mit tegyek. Ti találkoztatok már Ilyennel? Meg lehet ezt oldani valahogy még? Köszi mindenkinek aki el olvassa.

2020. júl. 30. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Így jártam, ahogy Te . Csak nekünk már volt egy közös házunk ...

Azóta se tudom hova tenni ezt az egészet. Előző este azt írta , hogy szeret és sose akar elhagyni . Másnap délután bejelentette , hogy belefàradt a kapcsolatunkba . Szerinte nem foglalkoztam vele eleget és úgy èrezte, hogy boldogtalan vagyok mellette. Most egy másik lánnyal találkozgat... lehet nálatok is egy harmadik van a képben. :/

2020. júl. 30. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen hirtelen dolgok mögött mindig van 3. személy.
2020. júl. 30. 13:52
 3/8 tiril ***** válasza:
100%
Másodiknak igaza van, ha 2 hónapon belül összejön mással, akkor 3. személy miatt lett vége, csak addig húzta veled, míg biztosra nem tudta, hogy összejönnek-e a harmadik személlyel. Sajnos velem is megtörtént.
2020. júl. 30. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Második személy lesz a dolog mögött.
2020. júl. 30. 14:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát sajnos nekem is ez jutott eszembe hogy 3. személy lehet a dologban. 2 hete gondolkodok ezen de azért reménykedtem benne hogy valakinek más is eszébe jut. Nem tudom számít-e a de a szakítás után volt egy érdekes beszélgetésünk telefonon. Ami arról szólt, hogy elmondtam neki mennyire sajnálom hogy így történt és ha tényleg külön szeretné folytatni akkor nem szeretnék és nem is tudok az útjába állni. Gondoltam ha ezt így momondom talán könnyebb feldolgozni az egészet. Az érdekes rész viszont itt jön: Azt mondta,ő nem ezt várta a beszélgetéstől "Nem gondoltam volna hogy ilyen könnyen lemondoasz a kapcsolatunkról" . Aztán beszélgettünk még egyébb dolgokról. Semmi fontos de ezt az egy mondatot szintén nem tudtam sehova rakni.

Most akkor nem ezt akarta?

2020. júl. 30. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Az egyetemi eltartóra-rád már nincs szüksége;)

5

Most 2 szék közül akart választani, hallani is akarta, melyikőtök kapkod utána.

Te lesz@rtad, ezt vette zokon...

Ebben a csajban fingnyi őszinteség nincs, telszám-email-zárcsere...s lépj tovább.

2020. júl. 30. 15:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy eltartóként gondolt rám meg volt a családi háttere és azt se szerette ha ráköltöm a pénzemet. Abban viszont lehet valami hogy kétszék közt vergődik vagy inkább sikerült a kettő közé ülnie. De még azt is nagyon nehezemre esik elképzelni
2020. júl. 30. 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

6osnál a pont!!

Jó édes anyját ezzel a "miért nem küzdesz" szarsággal! Küzdeni akkor lehet, ha kommunikálnak veled, hogy ez bánt, az bánt, stb. Kész tényekre mit mondj? Könyörögj? Apja kukiját ennek a csajnak! Legalább házvásárlás előtt állt ezzel elő.

Nagyon jó tanácsot kaptál: teljes kapcsolatmegszakítás kell! Sokkal hamarabb, és sokkal véglegesebben túl tudsz ezen lépni ilyen módon. Persze szar lesz, de a telefonálgatással, fb-on nézegetéssel csak elodázod az elkerülhetetlent, miközben talán a leendő szerető feleséged megy el melletted az életben.

2020. júl. 30. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!