Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy mail-t kéne segíteni megfogalmazni. Próbálom a helyzetet röviden leírni! (-> Leírásban) Valaki?
Van egy srác, akivel még általánosban jártunk. De nagyon zöld fülüek voltunk még hozzá, úgyhogy a kapcsolat abból állt, hogy a suliban voltunk csak együtt + egyszer haza kísért. Addig jutottunk, hogy egyszer megfogta kezem. :-d Most a gimiben újra egy suliba járunk ettől az évtől. Viszont nem vagyunk osztálytársak meg semmi. Már jó pár éve nem beszéltünk és újra felszeretném venni vele a kapcsolatot. És remélem majd a későbbiekben, megint összejövünk. Szóval facebookon ismerősöm és ott láttam az e-mail címét. Gondoltam, hogy írok neki egy mail-t, de nem igazán tudom, hogy mit írjak bele. Elvégre nem támadhatom le azzal, hogy "hey, van kedved megint járni? nem baj, hogy évek óta nem beszéltünk.." :-d
Szóval segítenétek?
Szia!:)
Szerintem először is érdeklődj felőle, hogy tetszik neki a suli, hogy telnek napjai stb.
Első emailbe szerintem nem kell beleírni, hogy te szívesen újra kezdenéd, csak érdeklődj felőle, a többi majd alakul úgy is:) Pár email váltás után, ha úgy érzed szívesen beszél veled a srác, de ő nem hív sehova, esetleg megkérdezheted, hogy van-e kedve suli után meginni egy kávét vagy valami:)
15/L
Azért e-mail, mert nem akarok ott állni előtte, és látni rajta esetleg, hogy azt gondolja, hogy hát ez meg mit akar...
E-mailnél nem kell látnom. Ha visszaír, akkor már könnyebb azt mondani, hogy az egyik szünetben találkozzunk itt vagy itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!