Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex-incelként maradjak a vegyes érzelmű kapcsolatomban, vagy legyek újra incel?

Figyelt kérdés

Nagy a dilemmám. Még 25 évesen sem tudtam egy barátnőt sem felmutatni. Egyéjszakást sem, pedig az mindenkinek összejön pár. Csodák csodája, lett barátnőm, aki ezt el tudja fogadni. Az a gond, hogy ő ettől el is van szállva. Úgy tekinti, hogy kegyes hozzám, amiért velem van, ezért semmi mást nem tesz a kapcsolatba. Nem számíthatok rá, amikor szükségem lenne valakire. Ellenben nem vagyok egyedül, van szex, néha jól is érezzük magunkat együtt és főleg nem úgy kezel a társadalom, mint egy rakás szemetet.

Azelőtt sem válogathattam, ezután meg mégkevésbé a korom miatt is. Az alfák 25 éves korukra 5-10 kapcsolatról és 40-50 kalandról számolhatnak be, ehhez képest én legfeljebb a teljesen tapasztalatlan szüzeknél vagyok kapósabb.

Ti mit tennétek? Garantált örök magány, vagy maradni jobb reményében?

2020. júl. 28. 23:15
A kérdező szavazást indított:
Szakíts és próbálj mást keresni
Szakíts és rendezkedj be az egyedüllétre
Maradj vele és próbálj javítani a kapcsolaton
Maradj vele, élvezd ki a jó napokat, a rosszakat meg fogadd el
8 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
12%
Jajj ...esti műszak következik úgy látom a pszichátrián.
2020. júl. 28. 23:29
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
És az ilyen kérdések mutatják mennyire nevetséges és sokszor meghatározhatatlan jelentéstartalmú jelző ez az "incel". Értitek ex-incel meg vissza lehet oda térni - ne már.
2020. júl. 29. 00:18
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Te kretén vagy. Az “incel” szó amúgy nem egyenlő a “szinglivel”.
2020. júl. 29. 08:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Incel az, akitől undorodnak a nők és igyekeznek megalázni mások előtt. A szingliség választott, ez nem.
2020. júl. 29. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

Akkor a gyengebbek kedveert....

Ha elbucsuzik a holgyemenytol, akkor bekoszont ujbol 25 ev szingliseg :)

36F incel

2020. júl. 29. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Az nem igaz, hogy mindenki fel tud mutatni egyéjszakásat. Én például nem tudok azt sem.
2020. júl. 30. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!