Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok vele ha ilyen szituációban lennétek?
Az elmúlt 1 évben lefogytam 35kg-t, és most az a srác udvarol nekem, aki akkoriban minden hájas disznónak lehordott.
Nem tagadom, mikor duci voltam, már akkor is ő volt álmaim pasija, de most nem tudom mit tegyek.
Nagyon szemét volt velem régebben, de mostanra nagyon megváltoztam, és talán ő is.
Szerintetek?
17/L
17:44 vagyok.
Igen, éppen azzal van a baj, hogy régen mindenféle dagadék sz*rnak lehordta, most meg eljátsza, hogy hű de szerelmes. Valóban nem jönnek be a kövér lányok senkinek, de az, hogy így megalázza, már túlzás, hát még az, hogy ezek után járni akar vele... Hülye lenne a kérdező, ha belemenne a játékba.
igaz-igaz...
Amúgy úgy, hogy beiratkoztam modern táncra...az eleje az nagyon kemény volt, mert tulajdonképpen mindenki rajtam röhögött(szerencsére régen volt)de utána minden jól ment.A mai napig is táncolok, és így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!