Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok vele ha ilyen szituációban lennétek?
Az elmúlt 1 évben lefogytam 35kg-t, és most az a srác udvarol nekem, aki akkoriban minden hájas disznónak lehordott.
Nem tagadom, mikor duci voltam, már akkor is ő volt álmaim pasija, de most nem tudom mit tegyek.
Nagyon szemét volt velem régebben, de mostanra nagyon megváltoztam, és talán ő is.
Szerintetek?
17/L
17:37 vagyok. Én is arra gondoltam, hogy csak d*gni akar, de nem szerettem volna ilyen csúnyán leírni... Sebaj, mások már megtették helyettem.
Egyébként bocs, amiért így fogalmaztam, de ez az igazság, és szerintem így érted/értetted meg a legkönnyebben.
"Hívd el randira és a végén közöld vele unott arccal, hogy bocs de nem Te vagy álmaim pasija, azt hiszem találok nálad sokkal jobbat is. Szia.:)"
ez a tökéletes megoldás, bosszút állhatsz rajta:D:D
előző:
azzal mi agond, hogy a srácnak nem tetszett kövéren?
kell azért vonzódás, anélkül nem megy
neked kéne oylan valaki akin ennyi felesleg van?nekem nem, mert eleve nem egészséges ember látszatát kelti
attől még nem csak a külsőre megy az ember
de azlért fontos a vonzódás!!
nem ezzel van a baj, hanem hogy kigúnyolta anno, ne az már cinkes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!