Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen ember?
Rendszeresen beszól, például hogy úristen, inkább csinálom én, csak hogy ledregradáljon. Majd ezt nem hagyom, jelzem és ott hagyom és jön utánam vagy 5x-6x,hogy még nyomja tovább, hogy velem mi minden gáz. Mert mi ez, hogy így reagálok, meg amúgy is, ezért is, meg azért is egy szar vagyok.
Zajlik a veszekedés, majd már ott tartunk, hogy arról kell beszélni, hogy ő egyébként emiatt meg amiatt milyen jó ember. Mert ezt is megcsinalja, meg azt is...
Igaz, hogy elront egy csomó mindent, amit szóvá sem teszek neki, mert én úgy gondolom, nem az a dolga az ember párjának, hogy belerugjon, mikor esetleg amúgy is szarul érzi magát...
Szóval a vége az, hogy magát fenyezi, én meg egy szar vagyok... Úgy, hogy ő kezdte a feszültséget. 🤔
Nem illünk össze?
Egy ilyen ember kivel illik össze??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!