Szerintetek milyen embernek tűnök igy pár kép alapján ránézésre? (ha már az emberek 70%-ka kinézetre itél, a többi infó, és képek lent)
Őszinte véleményeket várok, itt van néhány kép:
[link] és
és: [link]
Őszinte véleményeket várok h miket vettetek le így rólam képek alapján vagy h szerintetek milyen embernek tünök, csak azért mert azt látom, tapasztalom, h tök negatívan állnak hozzám, belém kötnek mégha hozzájuk se szólok, meg volt sokszor h régebben lerondáztak, meg mintha elkerülnének, pedig abszolút normállisan állok az emberekhez bár ismerkedésnél inkább +várom h a másik kezdeményezzen (pl. iskolában meg munkahelyeken). Nincs semmilyen effekt a képeken, bár az utolsót fotós csinálta még 2 éve, a többi az meg kb 2-3 hónpos kép. Kiváncsi leszek, jó és rossz is jöhet, de a "basználak" stb komikkal kiméljetek, nem azért vagyok itt, hanem mert érdekelne az értelmes emberek gondolatai, véleménye.
L.24
Olyan ismerősnek tűnsz valahonnan.
Amúgy szerintem jól nézel ki. Ami először eszembe jutott, mint már írták felettem, hogy "vagány, szókimondó" :) De ezt jó értelemben.
A villanypóznás kép teljesen OK a villanypóznát leszámítva. Egy tízes skálán 6-7 lány vagy, akivel szívesen megismerkednék, mert akár értékes ember is lehet. Kicsit mélabúsnak tűnsz. És az álkapcsod Emily Deschanel-re emlékeztet (aki egy szexy nő egyébként).
Második, harmadik kép, budipan selfizős, plázaliba, egoizmus, flegmaság ott az arcon szaggatott farmer szerintem ultragáz.
A műtermi képről pedig sikolt az, hogy "Könyörgöm, dugjon már meg valaki!" és a műtermi kép is pláza/partylibás.
Ó és ezek a csizmák valami borzalmasak, de ez az én személyes véleményem, lehet, hogy valakinek tetszik, de én szeretem a pici női lábakat, és iszonyatos az ilyen ormótlan izé egy nőn.
Szóval összességében az első kép alapján egész szimpatikus vagy, még akár izgalmasnak is nevezhetnélek, ezt aztán totálisan elrontod ezekkel a ribis tucatképekkel.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!