Szerintetek milyen embernek tűnök igy pár kép alapján ránézésre? (ha már az emberek 70%-ka kinézetre itél, a többi infó, és képek lent)
Őszinte véleményeket várok, itt van néhány kép:
[link] és
és: [link]
Őszinte véleményeket várok h miket vettetek le így rólam képek alapján vagy h szerintetek milyen embernek tünök, csak azért mert azt látom, tapasztalom, h tök negatívan állnak hozzám, belém kötnek mégha hozzájuk se szólok, meg volt sokszor h régebben lerondáztak, meg mintha elkerülnének, pedig abszolút normállisan állok az emberekhez bár ismerkedésnél inkább +várom h a másik kezdeményezzen (pl. iskolában meg munkahelyeken). Nincs semmilyen effekt a képeken, bár az utolsót fotós csinálta még 2 éve, a többi az meg kb 2-3 hónpos kép. Kiváncsi leszek, jó és rossz is jöhet, de a "basználak" stb komikkal kiméljetek, nem azért vagyok itt, hanem mert érdekelne az értelmes emberek gondolatai, véleménye.
L.24
A 3. kép nagyon ribis. Ez így nem jó.
2. csőtophoz nem veszünk pántot!!
Öltözködés alapján nem szürke egér. Mer felvenni színes, különlegesebb ruhákat.
Nekem nem igazán vagy szimpatikus, első ránézésre, főleg az első kép alapján olyan nagyszájúnak és beképzeltnek tűnsz :/ A második kép alapján pedig ilyen tipikus tükörben pózolós libának, aki ahhoz méri magát, hogy hány lájkja van facebook-on a profilképein.
Szóval így összességében nekem nagyon unszimpatikus vagy :(
Első kép alapján: szerény, sértődős, nem fél kiállni az igazáért, magabiztos, vagy annak akar látszani
Másodikról: szigorú, flegma, szókimondó, figyelemre vágyó
Utolsó: egy dögös kép, csábító, tanárnénis, komoly, tapasztalt
Egyébként tetszik az öltözködésed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!