Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen embernek...

Szerintetek milyen embernek tűnök igy pár kép alapján ránézésre? (ha már az emberek 70%-ka kinézetre itél, a többi infó, és képek lent)

Figyelt kérdés

Őszinte véleményeket várok, itt van néhány kép:

[link] és

[link]

és: [link]

Őszinte véleményeket várok h miket vettetek le így rólam képek alapján vagy h szerintetek milyen embernek tünök, csak azért mert azt látom, tapasztalom, h tök negatívan állnak hozzám, belém kötnek mégha hozzájuk se szólok, meg volt sokszor h régebben lerondáztak, meg mintha elkerülnének, pedig abszolút normállisan állok az emberekhez bár ismerkedésnél inkább +várom h a másik kezdeményezzen (pl. iskolában meg munkahelyeken). Nincs semmilyen effekt a képeken, bár az utolsót fotós csinálta még 2 éve, a többi az meg kb 2-3 hónpos kép. Kiváncsi leszek, jó és rossz is jöhet, de a "basználak" stb komikkal kiméljetek, nem azért vagyok itt, hanem mert érdekelne az értelmes emberek gondolatai, véleménye.

L.24

2014. nov. 15. 13:56
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Utolsó: Amugy ez egy talpaló okj-s, szerencsére a végén vagyok már. Amugy tényleg nálam fiatalabbak vannak, ilyen "kis pics.k", de nem itélem el őket, A LEGFIATALABB OSZT TÁRSUNK MOST LESZ 19. :o de munkahelyeken mindig befogadtak, elfogadtak meg dicsértek, vagy mondták h biztos más embernek gondoltak mint ami vagyok valójában.. Amugy nem vagyok plázacica se de szeretem a szép, csini, de egyedi ruhákat, műkörmöm is csak 1x volt életembe kipróbáltam, mert egy ismerős körmösvizsgáján voltam modell, de elég is volt 1x, nem bírtam. :) Magassarkút is tök ritkán veszek fel meg ilyesmik. Stilisilag meg már sehova nem sorolom be magamat, nem vagyok se emo, se rocker, csak ami tetszik azt hordom. :) Meg ugy általában az idősebb korosztállyal jobban kijövök (25-től felfelé)
2014. nov. 15. 15:32
 22/31 anonim ***** válasza:

A 3. kép nagyon ribis. Ez így nem jó.

2. csőtophoz nem veszünk pántot!!

Öltözködés alapján nem szürke egér. Mer felvenni színes, különlegesebb ruhákat.

2014. nov. 15. 16:14
 23/31 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi. :) Bár az általad "ribisnek" emlegetett kép az egy fotózáshoz készült, azóta már énse vennék fel ilyet kb 2 éve készülhetett x)
2014. nov. 15. 16:19
 24/31 anonim ***** válasza:

Nekem nem igazán vagy szimpatikus, első ránézésre, főleg az első kép alapján olyan nagyszájúnak és beképzeltnek tűnsz :/ A második kép alapján pedig ilyen tipikus tükörben pózolós libának, aki ahhoz méri magát, hogy hány lájkja van facebook-on a profilképein.

Szóval így összességében nekem nagyon unszimpatikus vagy :(

2014. nov. 15. 17:08
 25/31 A kérdező kommentje:
Neem, utolsó nem haragszom, bár a 2. képet nem azért csináltam, 1 szórakozóhelyen készítettem még.
2014. nov. 15. 19:27
 26/31 anonim ***** válasza:

Első kép alapján: szerény, sértődős, nem fél kiállni az igazáért, magabiztos, vagy annak akar látszani

Másodikról: szigorú, flegma, szókimondó, figyelemre vágyó

Utolsó: egy dögös kép, csábító, tanárnénis, komoly, tapasztalt

Egyébként tetszik az öltözködésed. :)

2014. nov. 19. 03:17
 27/31 anonim ***** válasza:
Bocsi, de a stílusod valami brutál, nekem kifejezetten falusinak tűnsz ezeken a képeken és nyilván azért ezeket mutattad meg, mert ezek alapján vársz véleményt. Ne haragudj.
2014. dec. 14. 14:10
 28/31 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen falusi vagyok, falun nőttem fel. És? :) Amugy nem sértődtem +.
2014. dec. 14. 15:06
 29/31 anonim ***** válasza:
Sok naiv pasi irja a hülye kommentjeit,szerintem feltünési viszketekséged van,és nekem egyáltalán nem tettszel,mert nem ilyen szerény és visszahuzodó lánynak nézel ki..Inkább olyannak aki a pasikon élősködik.
2015. jan. 11. 18:36
 30/31 anonim ***** válasza:
Titkárnős arcod van, és szerintem hiányzik belőled a lágyság. A hajad festett, az eredeti színét hordd inkább! Túl sok rajtad a sötét szín ez zárkózottságot sugall. A szemedet se feketével keretezd be, hanem világosabb ceruzával. A sok smink mögött barátságos arc rejtőzik, csak hozd elő.
2015. jan. 11. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!