Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve vagyunk együtt. Végleg elhatározta, 800 km-e költözik. Szeret, hív hogy menjek vele. De nem igazán tudok, és nem is akarok odaköltözni. De vele akarok lenni! Mit tegyek? Több lenn!
Azt, akarom, maradjon! De ő eldöntötte, hogy megy mindenképp!
Távkapcsolatról maximum átmenetileg lehet szó, mert arra hosszútávon egyikünk sem hajlandó. Tehát vagy megyek, vagy szakítunk...
Kikészültem, mert nem akarom, hogy elhagyjon. Miért ragaszkodik a költözéshez? Nem akarok ott élni!
Ő ezt olyannyira eldöntötte, hogy még a szakítást is bevállalja, hogy ha nem akarok vele tartani. Szóval nem lehetek neki valami fontos. De közben meg mondogatja, hogy sokkal boldogabb lenne, ha vele tartanék, mert szeret...
Azt hiszem végleg akar kimenni, de legalább évekre. Aztán ahogy alakul neki, gondolom.
Azt mondja, legalább egy hétre menjek vele, meglátni hogy tetszik...
Néha van olyan helyzet, amikor az embernek választania kell a szerelem és az álmai között és ő az álmait választotta. Szerintem igaza van, hiszen ebben az esetben összeegyezhetetlen a kettő.
Hidd el, túl fogtok lépni ezen mind a ketten és meg fogjátok találni a hozzátok illő társat.
De én őt akarom... Nagyon, nagyon szeretem.
Megszakad a szívem.
Nem is szereted. Ismerd be!
De nyugi, ő majd talál kint egy kedves, okos, lelki társ német lányt. Pl.: [link]
fura ez , mert éppenséggel ő is mondhatná , hogy ha megfelelőképpen/ igazán szereted, akkor vele tartasz, nem?? Tehát az ő olvasatában is ugyanaz a végeredmény, mint a te olvasatodban.
Szerintem egyértelmű, ha tényleg szereted, nem akarod elveszíteni, menj vele, ha ebben nem vagy annyira biztos, akkor inkább szakítsatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!