Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hogyan ítélnétek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan ítélnétek meg a barátotoknak azon kérelmét, hogy hadd ne kelljen alkoholt innia egy összejövetelen?

Figyelt kérdés

2020. júl. 25. 21:49
A kérdező szavazást indított:
Az igazi férfiak sört isznak, mikor focimeccset néznek és pálinkát, mikor összeverik egymást a kocsmában
Ilyen sznobizmussal csak a csajoknak akar villogni
Nem engedném, mert így túl feltűnő lenne, hogy másokkal kavarok
Megvonnám a szexet az előírás szerint el nem fogyasztott alkoholmennyiséggel (V/V%) egyenes arányban
Fejbelőném pezsgősdugóval
Leönteném az ingét vörösborral
Sörnyitónak használnám a homlokcsontját
Vodkás tampont helyeznék a végbélnyílásába
Ha az enyémet fizeti, megengedném
Nem kell engedélyt kérnie
44 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Mik ezek a választási lehetőségek?

Ha nem akar, nem iszik, ez az ő dolga, nem az enyém. Számos oka lehet, hogy miért nem szeretne. Nem fogom ilyen miatt elítélni.

2020. júl. 25. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
31%

Ha nem érzi magát ettől felsőbbrendűnek és nem unja vagy nézi le a barátaimat, akik azért iszogatnak körülötte, akkor engem nem zavar.

Eddig egy cukorbeteg srácot ismertem, aki pia nélkül is hatalmas forma volt és szeretett velünk lógni. A többi lemet szararcba meg csak osztotta az észt a piáról.

3/9 anonim ***** válasza:
24%
Nem kezdenék ilyen alakkal,nem illenénk egymáshoz.
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Miért, ha nem iszol, ő belédtölti, vagy ezt mégis hogy? Miért kellene engedélyt kérned?
2020. júl. 25. 21:52
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Semmi gond vele. Én sem iszom társas összejövetelekkor.
2020. júl. 25. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Már miért lenne neki kötelező és miért kell ehhez engedélyt kérnie? Ha nem akar, akkor ne igyon. Én cska örülnék neki. Ritkán iszom, nem bírom a részegn embereket.
2020. júl. 25. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Pozitívan reagálnék, ez csak jó hír lenne számomra, mert én sem iszom, alkalmanként sem.
2020. júl. 25. 22:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Igyon annyit amennyit akar, de tudja a mértéket.
2020. júl. 25. 23:19
 9/9 anonim ***** válasza:
95%
Te moderátor vagy, vagy miért nem zártak még ki?
2020. júl. 26. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!