Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek, ha a barátotok nem abban a nyakkendőben jelenne meg családi összejövetelen, amelyiket ti mondtátok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 12:05
A kérdező szavazást indított:
Szakítanék, mert ha igazán szeretne, nem lenne engedetlen
Hazaküldeném, hogy vegye át, vagy ne jöjjön vissza
Megcsalnám az első sráccal, aki a megfelelő nyakkendőt viseli
Megfojtanám vele és a temetésére a másikat adnám rá
Kidobnám az összes többit, ha ennyire ezt akarja viselni
Beszólogatnék neki az egész család előtt
Nem szólnék hozzá egész nap és a szexet is megvonnám egy időre
Átszerkeszteném róla készült képeket, kicserélve a nyakkendőt
Semmit, nem érdekelne
Ha tetszene, megdícsérném, amúgy semmit
46 szavazat
1/10 anonim válasza:
Felnőtt ember öltözködésébe nem szólok bele. :-)
2/10 anonim válasza:
Mégis milyen családi összejövetel az ahova nyakkendő kell?
3/10 anonim válasza:
2.-nak.
A disznóvágáson és a krumpliültetésen kívül is vannak összejárások másoknál. >:)
4/10 anonim válasza:
A gyerekeim öltözködésébe beleszólok, a férjem képes önállóan felöltözni, max vetkőzni segítek. 😉
5/10 anonim válasza:
Ha nem az esküvőnk és nem mondjuk meztelen nőset mintájút vett egy keresztelőre, akkor eszembe nem jutna beleszólni, mit vegyen fel. Max. azt szoktam megjegyezni utólag, amiben tetszik.
6/10 anonim válasza:
Bosszús lennék, ha mondjuk előre lefixáljuk, hogy a kék nyakkendőt veszi fel, ami színben megegyezik az én ruhámmal, erre felveszi a lilát. Ha van egy előre megbeszélt stratégia, miért kell az utolsó pillanatban mindent megváltoztatni? Hmmm?
7/10 anonim válasza:
Ha jól állna, megdicsérném és nevetnék egy jót. Xd
9/10 anonim válasza:
En nem kezelem fogyatekoskent a ferjem, igy nem tudom, milyen az, mikor megszabom neki. O szokott tanacsot kerni, de szabad felnott ember.
10/10 anonim válasza:
Nem vagyok az anyja és már elmúlt 18 éves tehát úgy öltözködik ahogy neki tetszik amiben jól érzi magát a férjem se mondja meg nekem milyen cipőt vegyek fel esetleg megemlíti hogy neki melyik tetszik de ha én úgy érzem a másik jobban illik a ruhámhoz akkor azt választom inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!