Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexmegvonás - van értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmegvonás - van értelme?

Figyelt kérdés

Barátom megbántott valamivel, részben szándékos, részben pedig nem szándékosan. Nekem ez rosszul esett, sajnos pont beletrafált számomra az egyik legkényesebb témába és ezt már előtte tudta, hogy nálam ez forró zóna és mégis megbántott vele.

Nagyon durván ideges lettem, konkrétan remegtem és totálisan kiakadtam rá, szinte hisztérikusan, mert annyira ideges, dühös és megbántott voltam. Elbőgtem magam a telefonban is.

Viszont ő mintha nem érezné a helyzet súlyát és jól szórakozik rajta. Nem rossz indulatú a barátom, de egyszerűen nem érti, hogy engem ez miért bánt és kb szarkasztikusan beszél róla. És ezzel még jobban felidegesít, hogy még csak meg sem ÉRTI, hogy mi a fene bajom van. :(

Nem vagyok egy bosszúálló fajta, de eszembe jutott, hogy nem fogok vele szexelni. Ismétlem, nem bosszú ez, hanem szeretném, ha végre komolyan venne, hogy banyek, tényleg megbántott és kicsit gondolkozzon el, és érezze, hogy valami rohadtul nincs rendben. :/ a szex mellőzése szerintem elég erős jelzés lenne irányába, hogy valami nagyon de nagyon nem okes.

Alapvetően ezt senkinek nem tanácsolnám és nem is tartom normális viselkedésnek, amit kitaláltam, de egyszerűen sehogy nem tudom vele megértetni, hogy nekem ez tényleg fáj. De talán nem kellene lealacsonyodnom?

Tanácsokat tudnátok adni? Ti csináltatok hasonlót?

2020. júl. 24. 02:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%

Azert mar ne haragudj, te sem tudod, hogy hol a hatar. Nem tudom mi ez a tema, de hogy ilyen reakciot valt ki beloled, az se normalis. Neked kell pszichologus, de nem a baratod, hanem magad miatt. Nagyon durvan feltekeny es ragaszkodo vagy.

Szerinted abbol, hogy nem szexelsz vele, akkor o automatikusan tudja majd, hogy pontosan mi az oka a megvonasnak? Hat nagyon nem. Es mar megint ott lennel, ahol legutobb....Feltetelezem, talan elofordulhat, hogy ezek miatt a beteges viselkedesi mintak miatt volt a korabbi rossz az exxel is. Ha nem, akkor sorry, de nagyon erdemes lenne elgondolkodnod rajta.

Mondd meg neki, hogy ezzel megbantott es gondolkodnod kell rajta vagy beszeljetek meg. Az h hetekig nem szexelsz vele, o meg azt hiszi, hogy minden rendben van, vajon szerinted mit valt ki belole?

Ha meg egyikotok se birja, akkor veget kellene vetni a kapcsolatnak.

2020. júl. 24. 06:28
 12/26 anonim ***** válasza:
64%

A barátod egy buta ember.

Nem éltek együtt. Ha azt mondaná, hogy este 9-kor lefekszik aludni, te semmiről nem tudnál.

Nem köteles minden percéről beszámolni.

Szerintem te sem teszed.

2020. júl. 24. 06:33
 13/26 anonim ***** válasza:
53%

Ez nem feltétlen féltékenység, korlátozás, ezt sztm meg fel kéne fogni! Nálam ez pl egyfajta tisztelet!

N28

2020. júl. 24. 06:46
 14/26 anonim ***** válasza:
86%
Lehet érti, csak mondjuk nincs igazad? Lehet nem neki kéne megértenie, hanem neked, hogy nincs okod ezt érezni? Nem tudom, de először saját házunk táján érdemes szétnézni mindig. Az a baj már reflexből mutogatunk.
2020. júl. 24. 06:57
 15/26 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szóval lement a haverokkal. Valszeg beivott. Te akkor hajnal fél kettőkor azt akarod hallgatni,ahogy mindezt belemondja a telefonba...

Màsfelől, virrasztottàl, csakhogy írjon? 😄

Harmadfelől, mikor azt mondod neki, hogy ez zavar téged, nem érti. Te is esténként felhívod, ha hazaesel egy csajbuliból?

Nekem is úgy tűnik, hogy kissé kontrollàlni akarod.

A szexmegvonàs meg plàne a best-of módszer bajok megoldàsàra. /Szarkazmus on/.

Mi lenne, ha kommunikàlnàtok?

2020. júl. 24. 07:05
 16/26 anonim ***** válasza:
73%

Én nem igazán értem, hogy jön ide a beteges féltékenység meg a kontrollmánia.

Szerintem egy normális kapcsolatban tök alap, hogy megmondom a másiknak, hogy mit csinálok. Számomra ez nem elszámolás a másik fele, hanem alapvető információközlés.

És én is szeretem, ha a párom felhív, ha külön vagyunk. Nem azért, mert féltékeny vagyok és attól félek, hogy ha 10 percig nem fogom a kezét, akkor megcsal, hanem mert aggódós vagyok. Nem kell órás csevej, egy darab SMS vagy messengeren üzenet, esetleg egy "nyugi szívem, jól vagyok, de jól éreztük magunkat, maradok még kicsit" üzenet. Ez nem több fel percnél. Ez tényleg annyira elvárhatatlan dolog? Szerintem nem. Szerintem tök alap. Ha megígérek valamit, akkor meg pláne alap, hogy betartom. Az, hogy megígéri hogy felhívja, el felejti, majd SZÁNDÉKOSAN nem veszi fel a telefont, az igen is gáz.

Egyszer párom munka kapcsán az ország másik felébe ment, mondta, hogy ha időben végez, akkor még hazajön este, ha nem, akkor marad a saját lakásában, de majd ha látja a végét, felhív. Este 6 körül még mindig nem hívott. Felhívtam, de nem vette fel. Másodjára, harmadjára sem. Elkezdtem aggódni. A végén ott tartottam, hogy a neten nézegettem, hogy volt-e a környéken baleset vagy valami és zokogtam, hogy valaki baja esett.

Később kaptam egy e-mailt egy idegen címről, hogy elhagyta a telóját, de rendben van, xy számon elérem.

És igen, szerintem ez lenne az elvárható. Tudja, hogy aggódom, tudja, hogy már biztos kerestem és nem tudott felhívni. Nekem is marha szarul esett volna, hogy ha cseszik rá.

Ennek ellenére a szexmegvonást sosem tartottam normális reakciónak egy párkapcsolati problémára, szóval ilyrt nem tennék. Az más kérdés, hogy nekem a libidóm akkor van rendben, ha a kapcsolatom is. Tehát hiába nem akarnék szexmegvonádsal büntetni, ezek után lehet nem lenne kedvem hozzá.

2020. júl. 24. 07:18
 17/26 anonim ***** válasza:
22%

Zseniális ötlet!Ettől majd biztos megjavul a gyerek!Mert kb annak nézed. Dresszírozni akarod?Nevelni?

Sakálrészegre issza magát.

Én ehelyett már rég otthagytalak volna,ugyanis az ivás nálam nem opció.

2020. júl. 24. 07:20
 18/26 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem erős túlzás az, amit a konkrét dolog miatt gondolsz.

Míg együtt se éltünk nemigen foglalkoztatott, hogy mikor ér haza.

Bár, ha megígérte, hogy hogy hív, akkor fel kellett volna hívnia. És az sem OK, hogy kinevezi a problémádat.

Az exed átb@szott, fogadd el. Azon már nem segít semmiféle kontroll az összes ez utáni pasi fölött.

Azon kellene neked túllépni!

2020. júl. 24. 08:35
 19/26 anonim ***** válasza:
66%

Én nem tudom ezt amúgy hogy gondolod.

Bilincs van a p.csén vagy mi? Szerinted nem veri ki ha ki akarja? Ezek aztán kemény szankciók főleg házasság nélkül. Megvonod tőle, aztán gondol egyet "hát nekem erre nincs szükségem, szia" és ennyi volt a kapcsolat.

Ezért nem kell megházasodni, ennyivel el lehet kerülni az ilyen megvonásokat.

2020. júl. 24. 08:48
 20/26 anonim ***** válasza:
79%

Ha a macskád az ebédlő közepére szarik reggel, te meg este a seggére ütsz, nem fogja megérteni miért kapja. Ahogy a barátod se, hogy most éppen miért nem szexelsz vele. Egy normális felnőtt kapcsolatban alapvető a kommunikáció, teljesen őszintén.

Amúgy a viselkedésed szerintem is korlátozó, ezt nőként mondom. Miért lenne sok, hogy heti 1x elmegy sörözni a haverjaival? Fos részegen megy haza hozzád, ordibál, megüt? Vagy csak elmegy szórakozni, megiszik pár italt kikapcsolódásként?

Mi barátommal minden héten megyünk külön programokra, mert együtt élünk, bőven sok időt tudunk együtt is tölteni. Ismerjük egymás barátait, sokszor vagyunk közösen is velük, de rendszeresen van, hogy ő megy haverozni én meg vagy barátnőzök, vagy otthon sorozatozok, vagy hajat festek stb. Ilyenkor mindig elmondja, kikkel hova megy és VÁRHATÓAN mikor jön. Ha mondjuk átlagosan hajnal 1-2 körül érkezne és még reggel 6kor sincs sehol akkor rácsörögnék, de könyörgöm te 15 perc után már hivogattad szerencsétlent. És nem, nem gáz, hogy nem vette fel. Had érezze már jól magát nélküled a héten egyszer anélkül, hogy zaklatnád.

Vegyél vissza mert senki nem szereti ha fojtogatják egy kapcsolatban...

22L

2020. júl. 24. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!