Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy se vele, se nelkule kapcsolatban melyik lesz a vegen a helyes dontes?
En nem dontottem majd a pasim kimondta a szakitast es jol tette.
Itt atol fugg ha szeretitek egymast akkor ha vege is ugyis visszamentek egymashoz.
De ha nem szeretitek egymast vagy csak egyoldalu a szerelem akkor hagyatok az egeszet...
Kivanom hogy jol donts s ne band meg..
Szerintem ha Te úgy érzed, hogy neked kell dönteni, akkor az már eleve azt jelenti, hogy nem vagy biztos benne, hogy vele akard leélni az életed. Fájdalmas lesz, de akkor szakíts inkább. Minél előbb annál kevésbé fog fájni a hosszú távon, és annál több esélyt adsz magatoknak, hogy megtaláljátok végre az igazit.
Aztán, ha ez egyikőtöknek sem sikerül, és esetleg újra egymásra találtok, akkor még házasság is lehet belőle. :)
Már láttam ilyet.
Én személyszerint nem tudnék így élni, mert nekem nagyon fontos a harmónia és veszekedésmentes közeg.
Nem tudom elfogadni mikor valaki azt mondja, hogy nagyon szeretjük egymást, de folyton veszekszünk. Szerintem az már nem igazi szerelem, mert a párommal annyira figyelünk, hogy meg ne bátsuk egymást. Ha mégis valaki megbántja a másikat, azonnal megbeszéjük, és minden megint mehet tovább.
Petranova
Szia!
Egy se vele se nélküle kapcsolatnak szerintem sincs jövője.Abból fog állni az életetek,hogy egyszer veszekedtek,aztán pedig kibékültök?
Ha ebbe a kapcsolatba maradtok nem adtok esélyt magatoknak arra,hogy megtudjátok milyen egy harmonikus és kiegyensúlyozott kapcsolatban élni.Viták mindenhol vannak,de ha két ember szereti egymást,akkor azt rögtön megbeszélik,és abból biztosan nem alakul ki a "se veled se nélküled"!
Én lépnék,de neked kell döntened!
Én is ilyen kapcsolatban élek.....mi szeretjük egymást-csak túlságosan akaratosak vagyunk, és egyikünk sem szeret engedni..Viszont kibékülni mindig szuper érzés....
Neked kell érezned hogy szereted-e még, ha nem megy a felejtés és a szakítás-annak oka van...:)
KEYLA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!