Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, akik odaköltöznek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik odaköltöznek a férfi saját házába/lakásába, nem érzik kellemetlenül magukat, hogy ingyen laknak ott?

Figyelt kérdés

Vagyis, hogyy nem fizetnek semmi díjat érte. Az lenne a minimum, hogy akkor ők vezetik a háztartást, főznek, mosnak, takarítanak, sokan így is kezdik, de általában egy idő után ezért is pampognak.

Szóval ők ezt alapnak veszik, hogy mivel kegyeskednek a férfival lakni, ezért nekik a lakhatás ingyen jár? (és sokan ki is használják, mert a nagylelkű férfiak úgyse kérnek albérleti díjat)

2020. júl. 23. 15:48
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

"Pláne mit szóljon az, aki mondjuk hitelre vette, és még fizeti,"

És? Fizesse! Miért fizetné más a te lakáshiteled, mikor soha semmi tulajdona nem lesz abban a lakásban? Akkor már inkább fizeti a sajátját, nem másét, ha nem hót hülye.

2020. júl. 23. 21:40
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

"de szex, házimunka legyen megcsinálva, mert másképp van bejárónő és prosti, és azok olcsóbbak, mint egy állandó, bentlakásos nő."

Akkor rendelj. Ki az a hülye, aki ganézik utánad? Mi az, hogy bentlaakásos nő? Van saját lakásom, örülj, ha hajlandó vagyok esetleg odaköltözni. Bár ilyen ostoba paraszthoz, mint te és a kérdező, soha sem :D

2020. júl. 23. 21:42
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nem, nem ugyanazok a nők védik a "becsületüket", mert én például még egyetlen bugyuta kérdésedre se válaszoltam, pedig látom, nem tudod elengedni a témát, párszor feltettél már hasonlót. Ha az autópályán a sok h.lye mind szembemegy veled, azért kezdjél el gyanakodni. A kérdésedre a válaszom, hogy saját lakásom van, ideköltözhet a párom, nem kérek lakbért, a házimunkát is felesbe csináljuk. Ugyanezt elvárnám fordítva is. Aki lakbért/teljes kiszolgálást kérne, nem a párom többé.(Más kérdés, hogy olyan gyökérrel eleve össze se jönnék.)A kérdésed valóban irreleváns, hisz egyértelmű, hogy neked soha nem volt, és nem is lesz nőd. Valószínűleg lakásod sincs.

2020. júl. 23. 22:12
 44/44 anonim ***** válasza:
0%

Nem olvastam a hozzászólásokat, mert gondolom, elég primitívek, de amúgy viccen kívül ez egy tök nehéz helyzet.

Amikor összejöttünk, a párom pont lakást akart venni, és sokat beszéltünk erről, mert én nem álltam úgy anyagilag (pont mínuszban voltam a válásom miatt). Én nagyon aggódtam pont emiatt, hogy én nem érezném jól magam, ha az ő kizárólagos tulajdonában leknék ingyen, és nem érezném otthonomnak, és azt érezném, hogy meg kell szolgálnom. Ő meg mindig mondta, hogy nem, és hogy nem kell fizetnem se, stb. De én nem tudtam elképzelni. Csináltam előre ilyen szívességi lakáshasználatról szóló szerződést, hogy legalább az le legyen papírozva. Aztán pont mentek fel az árak, a párom nem vett lakást, maradt az albérlet, amit felesben fizettünk. Végül én is összeszedtem magam anyagilag és fele-fele arányban vettünk lakást, úgyhogy megoldódott és nem kellett ilyen helyzetben lennem, de őszintén szólva én nagyon rosszul éreztem volna magam így. Szerintem egy nő törekedjen arra, hogy neki is legyen vagyona, ingatlana, megélhetésnyi keresete. Borzalmasan rossz helyzetek adódnak abból, ha csak az egyik fél vagyonára, keresetére támaszkodik a pár.

2020. júl. 24. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!