Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, akik odaköltöznek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik odaköltöznek a férfi saját házába/lakásába, nem érzik kellemetlenül magukat, hogy ingyen laknak ott?

Figyelt kérdés

Vagyis, hogyy nem fizetnek semmi díjat érte. Az lenne a minimum, hogy akkor ők vezetik a háztartást, főznek, mosnak, takarítanak, sokan így is kezdik, de általában egy idő után ezért is pampognak.

Szóval ők ezt alapnak veszik, hogy mivel kegyeskednek a férfival lakni, ezért nekik a lakhatás ingyen jár? (és sokan ki is használják, mert a nagylelkű férfiak úgyse kérnek albérleti díjat)

2020. júl. 23. 15:48
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

Minek is írtam ide, már megmondták párszor, hogy itt hemzsegnek az önérzetes aranyásó nők, akiknek ingyen kéne minden, vagy legalábbis alapnak veszik!

AKKOR még egyszer a fogyatékosok kedvéért:

- Nem azt írtam, hogy fizessen is meg háztartást is vezessen, hanem, hogy elvárható lenne, hogy LEGALÁBB azt megcsinálja, ha már ingyen mereszti ott a pi.csáját.

-Nem azt írtam, hogy a pasiknak kérni kellene, hanem hogy a nőknek meg sem fordul a fejükben, még csak felvetés szintjén sem. Hanem alapnak veszik, hogy onnantól van egy ingyen szállásuk.

2020. júl. 23. 16:46
 22/44 A kérdező kommentje:
Ha a pasiknak kinyílna a szemük és innentől kérnének albérleti díjat, a nők 80 %-a otthon poshadna meg 50 éves koráig. És a legszánalmasabb, hogy pont ezek a nők mamahoteleznek a lakás nélküli pasiknak meg szánalmasozzák le őket.
2020. júl. 23. 16:48
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 9.

Pontosan értettem a kérdésedet, te írtad, hogy a nő " csináljon mindent meg otthon". Cserébe, ingyen lakhat a pasinál.

A nő, az nem háztartási cseléd otthon!

Én sem vagyok az, megcsinálok sokmindent, amit magamnak is egyedül otthon megcsináltam eddig is, de a párom ugyanúgy porszívózik, kitereget ha úgy van.

Ezzel jelzi, hogy nem a cselédje vagyok, de örül ha főzök egyszer egyszer finomat kettőnknek.

Az a baj veled, hogy te "mindent" elvársz egy nőtől, mert te kegyeskedtél befogadni őt.

4.voltam.

2020. júl. 23. 16:50
 24/44 anonim ***** válasza:
19%
Nyilván nem fizetni kell, de szex, házimunka legyen megcsinálva, mert másképp van bejárónő és prosti, és azok olcsóbbak, mint egy állandó, bentlakásos nő.
2020. júl. 23. 16:50
 25/44 anonim válasza:
89%
Akkor a nőt meg ingyen használod ha már ilyen fantasztikusan primitív a kapcsolat nem? Egyébként ha két ember összeköltözik, az jobb esetben érzelmi alapú, nem szivességből történik. Nekem is volt lakásom, az hogy kihez költözünk, technikai kérdés volt.
2020. júl. 23. 16:51
 26/44 anonim ***** válasza:
93%

Hm, szóval ha fizet bérleti díjat, akkor ugye egy poharat sem kell arrébb tennie a lakásban? Hiszen végül is a férfi lakása, takarítson ő.

Látszik, hogy fogalmad sincs, hogyan működnek a párkapcsolatok és zseniális, ahogy minden egyes hozzászólásoddal még szánalmasabbá teszed magad :D

2020. júl. 23. 16:53
 27/44 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem éltél egy fedél alatt még nőddel sohasem.

Látszik hogy halvány fogalmad sincs semmiről.

Azt sem tudod, hogyan keletkezik egy kapcsolatból együttélés.

Talán még kapcsolatod sem volt soha.

Maximum 1-1 randiig ha eljuthattál.

2020. júl. 23. 16:55
 28/44 A kérdező kommentje:

"Akkor a nőt meg ingyen használod ha már ilyen fantasztikusan primitív a kapcsolat nem?

Már miért használnám ingyen? Ő is használ engem ugyanúgy, az kölcsönös.

2020. júl. 23. 16:56
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

Arra valahogy nem sikerült reagálni hogy:

1) A szexes példával párhuzamot lehet vonni. Vagyis neked is jó anyagilag ha odaköltözik és a rezsit kaját felezitek mert nem jelent kétszeres többlet költséget plusz egy másik ember.

2) Mi van azokkal a férfiakkal akik a párjukhoz költöznek? Akkor nekik is bérleti díjat/ingyen házi cseléd szolgáltatást kéne nyújtaniuk?

3) Milyen alapon is lenne ez jogos? Te ingyen élsz a lakásban (nincs bérleti díjad) ő meg fizeti a rezsi és a kaja pénzen túl a bérleti díjat is? Vagy te henyélsz otthon (továbbra sincs többlet költséged) de a párod meló után körbe ugrál? Hol lenne ez logikus vagy jogos elvárás?

2020. júl. 23. 16:57
 30/44 A kérdező kommentje:

27. Ja, ha már elfogytak az érvek, jönnek szokásos lúzer, soha nem volt nője, mindig egyedül élt, stb jelzők. Tipikus. És ezt minden kérdéshez beírják a magadfajta megkeseredett nők, akiknek nem tetszik valaki válasza.

Mégis ti vagytok itt egész nap minden kérdésnél védeni a nők nem létező "becsületét".

2020. júl. 23. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!