Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik odaköltöznek a férfi saját házába/lakásába, nem érzik kellemetlenül magukat, hogy ingyen laknak ott?
Vagyis, hogyy nem fizetnek semmi díjat érte. Az lenne a minimum, hogy akkor ők vezetik a háztartást, főznek, mosnak, takarítanak, sokan így is kezdik, de általában egy idő után ezért is pampognak.
Szóval ők ezt alapnak veszik, hogy mivel kegyeskednek a férfival lakni, ezért nekik a lakhatás ingyen jár? (és sokan ki is használják, mert a nagylelkű férfiak úgyse kérnek albérleti díjat)
Minek is írtam ide, már megmondták párszor, hogy itt hemzsegnek az önérzetes aranyásó nők, akiknek ingyen kéne minden, vagy legalábbis alapnak veszik!
AKKOR még egyszer a fogyatékosok kedvéért:
- Nem azt írtam, hogy fizessen is meg háztartást is vezessen, hanem, hogy elvárható lenne, hogy LEGALÁBB azt megcsinálja, ha már ingyen mereszti ott a pi.csáját.
-Nem azt írtam, hogy a pasiknak kérni kellene, hanem hogy a nőknek meg sem fordul a fejükben, még csak felvetés szintjén sem. Hanem alapnak veszik, hogy onnantól van egy ingyen szállásuk.
Kedves 9.
Pontosan értettem a kérdésedet, te írtad, hogy a nő " csináljon mindent meg otthon". Cserébe, ingyen lakhat a pasinál.
A nő, az nem háztartási cseléd otthon!
Én sem vagyok az, megcsinálok sokmindent, amit magamnak is egyedül otthon megcsináltam eddig is, de a párom ugyanúgy porszívózik, kitereget ha úgy van.
Ezzel jelzi, hogy nem a cselédje vagyok, de örül ha főzök egyszer egyszer finomat kettőnknek.
Az a baj veled, hogy te "mindent" elvársz egy nőtől, mert te kegyeskedtél befogadni őt.
4.voltam.
Hm, szóval ha fizet bérleti díjat, akkor ugye egy poharat sem kell arrébb tennie a lakásban? Hiszen végül is a férfi lakása, takarítson ő.
Látszik, hogy fogalmad sincs, hogyan működnek a párkapcsolatok és zseniális, ahogy minden egyes hozzászólásoddal még szánalmasabbá teszed magad :D
Szerintem nem éltél egy fedél alatt még nőddel sohasem.
Látszik hogy halvány fogalmad sincs semmiről.
Azt sem tudod, hogyan keletkezik egy kapcsolatból együttélés.
Talán még kapcsolatod sem volt soha.
Maximum 1-1 randiig ha eljuthattál.
"Akkor a nőt meg ingyen használod ha már ilyen fantasztikusan primitív a kapcsolat nem?
Már miért használnám ingyen? Ő is használ engem ugyanúgy, az kölcsönös.
Arra valahogy nem sikerült reagálni hogy:
1) A szexes példával párhuzamot lehet vonni. Vagyis neked is jó anyagilag ha odaköltözik és a rezsit kaját felezitek mert nem jelent kétszeres többlet költséget plusz egy másik ember.
2) Mi van azokkal a férfiakkal akik a párjukhoz költöznek? Akkor nekik is bérleti díjat/ingyen házi cseléd szolgáltatást kéne nyújtaniuk?
3) Milyen alapon is lenne ez jogos? Te ingyen élsz a lakásban (nincs bérleti díjad) ő meg fizeti a rezsi és a kaja pénzen túl a bérleti díjat is? Vagy te henyélsz otthon (továbbra sincs többlet költséged) de a párod meló után körbe ugrál? Hol lenne ez logikus vagy jogos elvárás?
27. Ja, ha már elfogytak az érvek, jönnek szokásos lúzer, soha nem volt nője, mindig egyedül élt, stb jelzők. Tipikus. És ezt minden kérdéshez beírják a magadfajta megkeseredett nők, akiknek nem tetszik valaki válasza.
Mégis ti vagytok itt egész nap minden kérdésnél védeni a nők nem létező "becsületét".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!