Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik odaköltöznek a férfi saját házába/lakásába, nem érzik kellemetlenül magukat, hogy ingyen laknak ott?
Vagyis, hogyy nem fizetnek semmi díjat érte. Az lenne a minimum, hogy akkor ők vezetik a háztartást, főznek, mosnak, takarítanak, sokan így is kezdik, de általában egy idő után ezért is pampognak.
Szóval ők ezt alapnak veszik, hogy mivel kegyeskednek a férfival lakni, ezért nekik a lakhatás ingyen jár? (és sokan ki is használják, mert a nagylelkű férfiak úgyse kérnek albérleti díjat)
Megdolgozik ő érte ne félj! Az más kérdés, hogy sok csicska pali akkor sem dobja ki őket, ha nem.
Tudod, nincs ingyen punci.
Én vagyok a nő. A párom nálam lakik, a lakás a szüleim nevén van, sem bérleti díjat, se rezsit nem fizetek, ahogy a párom sem. (Mióta dolgozom, többször felajánlottam a szüleimnek, hogy fizetem a rezsit, de elhajtanak).
Ennek ellenére nem gondolom, hogy minden házimunkát a páromnak kellene végeznie, még úgy sem, hogy jelenleg munkanélküli. A háztartás vezetése közös feladat, mivel mind a ketten itt élünk. Mivel most a párom egész nap otthon van, míg én napi 8 órát dolgozom, plusz havi 4-et ügyelek, így valamivel többet takarít, mint én, de pl. sosem főz, azt mindig én szoktam.
Na erre várjál gombot.
Gondolom fordított helyzetben (mint a mi példánkban, de nem én vagyok az egyetlen nő, akinél ott él a párja..) eszedbe nem jutna, hogy a férfinak kellene vezetni a háztartást. Ugye?
Az összeköltözést jellemzően közösen beszélték meg, és a pasinak is csökkennek a kiadásai önmagában azzal, hogy felezik a rezsi-konyhapénz költségeit (amik azért nem duplázódnak egyáltalán, ha ketten laknak ugyanott). Szóval az az érv, hogy a szex az nem egy "szolgáltatás" a nő részéről, ugyanúgy megállja a helyét ebben a szituációban is, a lakhatás nem egy "szolgáltatás" a pasi oldaláról, neki is ugyanúgy jó, hogy a párjával együtt lehet, ugyanúgy akarta ő is, és kölcsönösen előnyös mindkettejüknek anyagilag és a kapcsolat/jövő építése szempontjából is. Pontosan ezért bunkóság albérleti díjat kérni a párodtól, vagy ennek hiányában "természetben" megfizettetni vele (házimunka és társai) a dolgot.
Amúgy meg tegyük fel, hogy a nő nem akar odaköltözni a saját tulajdonú lakásodba, mert nem akarja, hogy csak úgy beletegye a hátsóját a készbe, de annyi megtakarítása nincs, hogy sajátot vegyen. Felmerül az összeköltözés gondolata, szeretnétek haladni előre a kapcsolatban. Hajlandó lennél albérletbe menni vele, elhagyva a saját kis otthonod, csak azért, hogy akkor ott tuti egálban legyetek? Vagy inkább úgy vagy vele, költözzön hozzád, kevesebb kiadás mindkettőtöknek, gyűjtögettek, félretesztek, és majd idővel vesztek közösen egy másik, a céljaitoknak megfelelő ingatlant?
Amúgy, hogy a fő kérdésedre válaszoljak: nem.
És az a férfi aki a barátnőjét költözik? O is vezesse ugye, a háztartást.
Senki nem lesz hazirabszolga mert valakihez odakolyozik. Lakber nonszensz. A költségek nyilván felezodnek.
Mucika, add ki a lakásos hazimunkaert fejébe, ha pénzre van szukseged, akkor pénzért.
Fogadok, hogy neked se lakásod, se nőd nem volt soha.
" hanem ha nem fizet, legalább csináljon mindent meg otthon! "
Szerinted ki az a barom, aki egy életre csicska lesz?
AMúgy van saját lakásom, senki után nem ganézok és szolgálok ki egyoldalúan.
Keress bejárónőt, ski minnden nap ott van, takarít, mos, főz, bevásárol és még dug is veled, egy szoba bérleti díjáért :D Te balfék! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!