Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Zavarna, ha a barátotok korábban néhányszor már lett volna prostinál? (mielőtt megismertétek egymást)
11.
Jó, én ezt nem tudom, mert nem ismerek olyat aki ilyet tett volna, így nem tudom milyen "utóhatása" van ezen dolgoknak. Bár szerintem 35-40 körül már olyan mindegy, ha addig nem jött össze semmi. Utána se fog.
*Sok embernél olyan dolgok vannak elrejtve amit nem hinnél el.
Minden embernél van, aki azt mondja, hogy nincs az hazudik, csak ki koráában, ki később, ki soha nem jön rá, hogy az életében, miért történnek a dolgok, és mi miatt siklanak ki, és hullanak szét stabilnak tűnő dolgok..
Az a szerencsés és áldott ember aki még korai szakaszban rájön, igy is évek míg a szellemi következményektől megszabadul.
*Bár szerintem 35-40 körül már olyan mindegy
Semmi nem mindegy:D Nem mindegy hogy hány évig nyögsz egy ilyen alatt..
15.
De akkor a másik alternatíva a semmi az adott személyeknek és sokan nem tudják beérni helyette a "szellemvilág dicséretével", mivel gyarló emberekről van szó.
18.
Ezek a véletlenszerű előítéletek honnan jönnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!