Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom más nők kihívóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom más nők kihívóbb képeit lájkolgatja, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Megkértem, hogy ne tegye, nekem ez rosszul esik, ilyenkor sokminden megfordul a fejemben, ezt el is mondtam neki, de ennek ellenére még mindig van, hogy egy-egy ilyen képet (távoli ismerősei) belájkol.

Legutóbb azt mondta, hogy ne nézzem, ha nem tetszik.

Mit tehetnék azon kívül, h elfogadom, vagy elengedem őt?

Szerintem egy normális felnőtt kapcsolatban ilyesmit nem csinálunk...kicsit megalázva érzem magam, én sose tettem ilyet az eddigi kapcsolataimban sem.

2020. júl. 19. 11:19
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nincs baj az önbizalmammal. Egyszerűen nem volt még ilyen ember a környezetemben, baráti körömben sem, aki a párja mellett kihívóbb képeket posztol. 35 vagyok, nem tini!

Igen, abban lehet valami, hogy nőként gondolkodom! Viszont , ha megkérem a páromat, hogy ne tegye mert ez nekem rosszul esik, akkor szerintem nemhogy azt kellene mondania hogy ne nézzem ha valakit lájkol és márpedig fog, hanem abban a pillanatban tudomásul vennie kellene. Ha fontos vagyok neki annyira persze. Mert ez ha semmiség akkor elengedi Ő is!

Ahogy én teszem ha zavarja bármi olyan dolog

2020. júl. 19. 12:30
 12/23 A kérdező kommentje:
Vagyis lájkol nem posztol
2020. júl. 19. 12:30
 13/23 anonim ***** válasza:
28%

Akkor fordítsuk meg a dolgot: te nem szereted őt annyira, hogy elfogadnád, őt olyannak, amilyen, ezért te meg akarod őt változtatni a saját képedre.

De igen is baj van az önbizalmaddal, ne hazudj, különben nem hisztiznél azon, hogy más lányok képeit like-olja. És.. mi van, ha azt teszi? Talán holnap megb..ssza majd az egyiket, szerinted? Nem. Akkor meg? Mindenkitől van szebb és jobb, de a párodnak így vagy jó, ahogy vagy.

2020. júl. 19. 12:33
 14/23 anonim ***** válasza:
83%
Nem ba..szza meg egyiket sem, de érdekes azért az nem, hogy akik szivecskézenk meg lájkolgatnak nekem(és párjuk van), 90%ban rám írnak, hogy találkozok-e velük.. Nem kell értem én hogy tetszik valami a szemednek, és azt is értem hogy megnézed, és megjegyzed magadban, de miért kell ezt kifejezni? Szerintem mindkét nem esetében rosszul esik a hasonló szituáció :)
2020. júl. 19. 12:41
 15/23 anonim ***** válasza:
83%
Ja, és a pasi miért nem engedi, hogy a lány lájkolgasson, vagy hasonlóan kihívó képeket posztoljon? A lányt miért nem lehet így elfogadni? Kettős mérce bejásztik rendesen, és mások lájkolgatása addig buli, amíg mi csináljuk. Hagyjuk már ezt.
2020. júl. 19. 12:43
 16/23 A kérdező kommentje:

Én megpróbáltam elengedni, nem megy, nem is akarom. Nem gondolom, hogy ez a normális.

Megértem, aki elfogadja, nekem nem ezzel van a problémám h ki enged ki sem!

Azzal hogy ő megkért, én megtettem mert nem fontosabb a lájk mint a párom!

Én megkértem, ő lájkolgatni szeretne továbbra is, én nézzem el.

2020. júl. 19. 12:47
 17/23 A kérdező kommentje:

És igen, akik besziveznek, azok általában rám is írnak kivétel nélkül!

Nem magamban nem bízok, hanem benne...Pont az ilyenek miatt. Én előtérbe helyezem.

Kompromisszum kell, de van amiben nem tud az ember engedni, mert belül felőröl. Mégegyszer mondom, próbáltam. Nem tudtam hozzá úgy állni, ahogy azt kellene

2020. júl. 19. 12:52
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
Sajnálom, hogy pont egy ilyen hülye típussal jöttél össze. A lájk csak a kezdet, mert már megszokta, hogy te vagy neki. Az a fajta, aki kifelé kacsintgat a kapcsolatból, mert nem tud meglenni a fenekén, de neked semmit sem szabad, amit neki. Itt nem is a fotókedvelésről van már szó, hanem arról, hogy más nők is érdeklik, nem csak baráti szinten (ebben biztos vagyok). Gondolom személyesen is próbál flörtölni, hátha csurran-cseppen valami neki.
2020. júl. 19. 13:02
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bízol benne, akkor minek vagy vele? Szakíts, ennyi.
2020. júl. 19. 13:02
 20/23 anonim ***** válasza:
30%

Amig be sem latod a problemat (hogy baj van az onbizalmaddal mint mar irtak is), addig nem fog megoldodni.

Es ha nem bizol benne, akkor attol sem fogsz jobban, ha holnap abbahagyja a lajkolgatast.

2020. júl. 19. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!