Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézzem ezt jó szemmel?
Téged mi akadályoz abban h mosolygós, kedves legyél, esetleg karriert is befuss?
Ja igen.. az h az első gondolatod a pusztitás mint megoldás. Aztán csodálkozol h elhagyott
Remélem, hogy ezt csak első dühből mondod... ne hozd a kicsiket ilyen helyzetbe, hogy az anyukájuk tombolása és az apjuk szemétkedése közé kerülnek. Én is voltam ilyen helyzetben és dühöngtem, mint az állat :(
De sosem beszéltem az apja ellen a fiamat, vagy a családja ellen, neki szüksége van a szeretetre és a meleg családi környezetre. Mentsd amit még tudsz ebből, lelkileg is és mindenhogy, az ő érdekükben!
Nagyon jó látni, hogy a Gyakorin ennyi normálisan gondolkodó ember van. ❤
Rólad ez nem mondható el, kérdező.
Jobban gyűlölöd az exedet, mint amennyire szereted (?) a gyerekeidet. Ezért nem számít, mennyi kárt okozol bennük hosszú távon, csakis az a fontos, hogy a bosszúdat kiéld.
Egyébként ahogy más is írta, a láttatások idején foglalkozhatnál magaddal, ismerkedhetnél, rendbe tehetnéd az életed. De nem, te inkább rombolsz. Legfőképp magadat mérgezed ezzel, de a gyerekeidet is, akiket az apjuk ugyanúgy szeret...
Tükörbe kellene nézni. Pontosan úgy viselkedsz, mint amiért elhagyták. Azzal amit most csinálsz, a férjed döntését igazolod. Jelenleg idegenek szerint is egy hárpia vagy. Merj nem az lenni!
Aha, hát értem, hogy miért dobbantott.
Hogy viselt el egyáltalán tizen x évig, inkább hálás lennél érte.
Legalább ilyen undorító ne lennél, hogy a kicsinyes bosszúdat a gyerekeken keresztül intézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!