Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más us volt már ilyen helyzetben?
Párhuzamosan halad előre a parommal a kapcsolatunk érzelmi téren, de mellette a fizikai teljesen ki van lőve.
Úgy érzem, hogy rengeteg problémát sikerült megoldanunk, olyan dolgokat, amiket mindketten a múltból hoztunk és amik miatt nem mertünk teljesen megnyilni, de most nagyon egymásra vagyunk hangolodva, én most kezdek teljesen belazulni és élvezni a boldogságot, a közös jövőt tervezzük. Igen, együtt, ő beszél a közös otthonról, hogy mit hogyan szeretne stb. Ez nem csak az én fejemben van. Viszont az intimitás, vagyis a szex teljesen háttérbe szorul. Utoljára 1 hónapja voltunk együtt és már ez tűnik természetesnek, pedig fizikai kontakt van bőven, sokat csókolózunk, bújunk, mindig jelezzük egy simogatassal a ragaszkodasunkat. Csak a szexig nem jutunk el.
Volt bárki hasonló helyzetben? Működött így a dolog? Nem egy jelzés ez, hogy nem kellene együtt lennünk?
Én már senki mást nem tudok elképzelni magam mellett és ez nem ilyen rózsaszín köd nálam, mert alapvetően nagyon józanul indult ez a kapcsolat és mostanra alakult ki ez a furcsa érzés, amitől remeg picit a gyomrom.
Amúgy 7 hónapja vagyunk együtt, ő 39 én 28 vagyok.
#2 🤣🤣🤣🤣🤣
Ahhoz hogy legyen még egy fő ah életében, meg kellene hajlitania a téret és az időt, mert hogy minden percével el tud számolni, nem mintha kellene neki, de annyita együtt vagyunk, hogy kb akkor férne még bele valaki az életébe, ha nem aludna, márpedig alszik, velem, engem olelgetve.🤗
A kérdés az, hogy titeket ez zavar-e. Szerintem az érthető, ha egy kapcsolatban idővel valamelyest csökken az együttlétek száma, de 7 hónap után havi egy nekem extrém kevés. De mindig két ember van egy kapcsolatban, tehát tök mindegy, hogy másnak mi a "normális", ha nektek így jó. Ha egyikőtök sem vágyik több szexre, mindkettőtöknek ennyi az igénye, akkor működhet.
Ha az egyik fél ennél jóval többre vágyna, akkor esélytelen a dolog
4 Ne is haragudj, de ez beszédesebb mindennél:
*Utoljára 1 hónapja voltunk együtt
Közel negyedévszázados házasságban nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!