Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt aludni mással kényszerb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt aludni mással kényszerből? (helyzet van)

Figyelt kérdés
Az a furcsa helyzet állt elő hogy most éppen már csomagolok mert kedd délután már az évfolyamtársam által foglalt házba megyünk a Balatonnál.De van egy kis geb@sz.A ház elvileg jó nagy, elférünk ott nyolcan,azonban kiderült hogy kétszemélyes ágyak vannak csak.4fiú-4 lány a felállás de csak a foglalást intéző haver jár a 4lány közül az egyik csajjal,nekik kapóra jön a kétszemélyes ágy.de mi maradék 3 fiú a másik 3 lánnyal tényleg csak jóbarátok vagyunk....Hogyan aludjunk?Oké hogy nem az évszázad problémája de valami megoldás kéne mert kellemetlen helyzet alakulhat ki könnyen
2010. aug. 2. 18:13
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
jó mondjuk van amelyiket nem rugdosnám ki az ágyamból de nem teszek úgy mint aki örül hogy ez a helyzet állt elő....elég visszatetsző lenne ha én kezdenék el szervezkedni ki hogy aludjon....ugyanis hiába nem tartom kizártnak hogy esetleg én is összemelegedjek az egyikkel egyszerűen nem ez a módja a befűzés megkezdésének
2010. aug. 2. 19:19
 22/29 anonim válasza:
100%

mért nem lehet ez a módja a befűzésnek...odafelé menet óvatosan megkérdezed a másik 2 srácot hogy nekik bejön-e úgy valamelyik csaj..ha nem akkor megkéred hogy te aludhass XY-nal...mikor leértek akkor pedig megpróbálod észre vétlenül úgy intézni a dolgot hogy azzal a csajjal legyél..este pedig nem kell teljesen nyomulnod, hanem beszélgetni hosszú órákon át és akkor hátha kialakul valami(am korotok?)

17/L

2010. aug. 2. 21:24
 23/29 A kérdező kommentje:

hát meglátjuk már nemsok idő van addig

amúgy 19-23évesek vagyunk

2010. aug. 2. 21:33
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, ezen problémázni. Én buli után egy tök idegen lánnyal aludtam egy ágyban és képzeld nem halt bele. Az öltözködést meglehet oldani. Addig kimegy amíg öltözöl és fordítva, plusz kopogás beiktatása belépés előtt. Voilá! Probléma megoldva. Szemétkedésből még hozzátennék valamit, de inkább megtartom magamnak.
2010. aug. 2. 22:13
 25/29 A kérdező kommentje:
hát de meglehet hogy ezek nem olyan lányok akik körében te mozogsz
2010. aug. 2. 22:17
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez pusztán attól függ, attól, hogy két ellenkező nemű ember együtt alszik az még nem jelenti automatikusan a szexet. Legalábbis számomra.
2010. aug. 3. 08:20
 27/29 anonim ***** válasza:

mi osztálykiránduláson..5en aludtunk egy kétszemélyes ágyban és nem volt kényelmetlen de az ágy sem volt olyan húú de nagy, mégis elfértünk.

17/L

2010. aug. 3. 14:13
 28/29 anonim ***** válasza:
na, mesélj! Sikerült megoldani az együtt alvást? Mi volt?
2010. aug. 5. 01:20
 29/29 A kérdező kommentje:

tegnap jöttem csak haza

nos az első nap mint azt előre sejtettem veszekedéssel telt hogy melyikünk aludjon ellenkező neművel aztán valaki inkább a tévénéző-kanapét választotta

kész! történt vége

2010. aug. 9. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!