Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt aludni mással kényszerből? (helyzet van)
Figyelt kérdés
Az a furcsa helyzet állt elő hogy most éppen már csomagolok mert kedd délután már az évfolyamtársam által foglalt házba megyünk a Balatonnál.De van egy kis geb@sz.A ház elvileg jó nagy, elférünk ott nyolcan,azonban kiderült hogy kétszemélyes ágyak vannak csak.4fiú-4 lány a felállás de csak a foglalást intéző haver jár a 4lány közül az egyik csajjal,nekik kapóra jön a kétszemélyes ágy.de mi maradék 3 fiú a másik 3 lánnyal tényleg csak jóbarátok vagyunk....Hogyan aludjunk?Oké hogy nem az évszázad problémája de valami megoldás kéne mert kellemetlen helyzet alakulhat ki könnyen2010. aug. 2. 18:13
11/29 anonim válasza:
értem a matematikai problémát, de a 3 fiú közül csak lesz egy tökös srác, aki bevállalja a földön alvást (vagy egy lány, aki bevállalja, hogy pasival alszik úgy, hogy nem mászik rá a srácra). Hagy kérdezzem meg: a többieknek (akikkel a Balcsira mész) is van ezzel a kérdéssel problémájuk, vagy csak neked?
12/29 anonim válasza:
Neked ekkora gondot okoz aludni egy ellenkező nemű mellett?
13/29 anonim válasza:
Éjjel ne dugjátok meg őket, és akkor szerintem nem lesz kellemetlen senkinek sem.
14/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom a többiek mennyire vannak képben szerintem semennyire.én csakúgy megkérdeztem a havert hogy mégis mekkora házra számítsunk hány szoba meg ilyesmi?erre ő mindta hogy 4szoba 2kisebb 2 nagyobb de minden szobában kétszemélyes ágy van.
hogy a többiek hogy állnak hozzá azt nem tudom de csak akkor okoskodnék ha tényleg tudnék egy viszonylag jó megoldást amúgy nem állnék neki magamtól ajángatni hogy "szívesen alszom veled is veled is veled is" inkább sodródnék az árral és "tűrném a sorsom"
2010. aug. 2. 18:37
15/29 anonim válasza:
Ha ki lehet venni az ágyakból a matracot, akkor leteszitek őket a földre az ágy két szélére, és meg van oldva.
16/29 anonim válasza:
számomra nem derült ki: lány vagy, vagy fiú?
17/29 anonim válasza:
Szólj nekik hogy vegyenek fel erényövet.
18/29 A kérdező kommentje:
én fiú vagyok de elvileg ki kellett derülnie a szövegből
"mi maradék 3 fiú a másik 3 lánnyal tényleg csak jóbarátok vagyunk"
2010. aug. 2. 19:02
19/29 anonim válasza:
lényeg h ha te leszel az az egy fiú,akinek lány mellett kell aludnia,márpedig ez a gondolat már jó mélyen elvan ásva az agyadban,akkor nyílván azt a lányt fogod választani,aki valójában tetszik!Valld már be,hogy kell a lehetőség:) 23N
20/29 anonim válasza:
Két lehetőség van. Az egyik hogy jól meghuppantod a melleted fekvő lányt.(vagy fiút ahogy érzed) Ha ez nem tetszik, akkor be kell baszCsizni annyira, hogy kóbor kutyák nyaldosság a szájad szélét, és akkor fel se fogod fogni hogy ki fekszik melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!