Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy hölgy akivel 10 hónapja tartom a kapcsolatot, szexuálisan is,most meg azt mondta, hogy ne haragudj, de nem én vagyok az igazi számára. Most mi van?
Nem tudom elképzelni magam ebben a szituációban, mert úgy működök, ha valakivel fergeteges a szex, akkor abba szerelmes vagyok. Nem élvezem igazán szerelem nélkül.
Volt partnerem, akivel az elején közöltem, hogy mást szeretek és csak szexet akarok, de ő reménykedett benne, hogy ha mindent megad, megváltoznak az érzéseim. Kb. a tenyerén hordott. De kiléptem az egészből, mert nem tudtam viszonozni és a szex se volt jó vele.
Amikor valami érthetetlen, általában hiányzik egy láncszem.
Nálunk pl. egyik pillanatról a másikra zártam le a szexkapcsolatomat, mert akit szerettem, utánam nyúlt és képtelen voltam folytatni. Tudtam, hogy annak a másiknak nem kellek és csak az egóját sérti, hogy továbbléptem rajta, ennek ellenére képtelen voltam attól a naptól fogva a szexkapcsolatomban együtt lenni a férfivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!