Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bár vallásosak vagyunk, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bár vallásosak vagyunk, a férjem bántalmazást követő napon bevallotta, "legszívesebben addig ütött és rúgott volna, míg meg bírok mozdulni." Mi ennek a mondatnak a lelki háttere egy pszichológus szerint?

Figyelt kérdés

A férjem felidegesítettem, ezt vállalom. Majd a másik szobában a paplan alá menekültem.

Ő 5-6szor megütött és kb. ennyiszer meg is rúgott.

Szerencsére a paplan tompított mindent. Utána a földre akart lerántani, és folytatni, de addig monogám, hogy ezt nem teheti, míg abba hagyta. Több, mint 10 éve élünk együtt. Mennyire kell félni egy ilyen embertől? Az normális, hogy egy férfinak alkohol nélkül ha ideges lesz, elborul az agya és több alkalommal agresszív lesz? Ő azt mondja, a bántalmazásai minden alkalommal jogosak.

2020. júl. 7. 18:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
ja nagyon vallásos lehet...
2020. júl. 7. 19:57
 22/32 anonim ***** válasza:
19%

Tud olyat tenni egy nő, amivel nagyon kihúzza a gyufát anélkül, hogy egyetlen hajszálát is arréb rakná a fickónak.

Mondjak ilyeneket? 🙂

Pl amikor visszaél azzal, hogy a férfi nem dönthet a gyerekéről és "elfelejt" szólni hogy nem szedi már a fogamzásgátlót. Egyszercsak bejelenti, hogy terhes.

Majd amikor a fickó közli, hogy nem erről volt eddig szó, akkor konkrétan megfenyegeti, hogy ha akarja, ha nem a gyerek meg lesz tartva és ha nem veszi el, illetve ebben nem partner, akkor majd fizeti a kötelező gyerektartást és még a gyereket sem láthatja ha akarja sem vagy egyenesen "ellene neveli", hogy apád ilyen meg olyan ember.

Tudnak a nők vér ge#@ik lenni gúnyos mosolyok között.

Vagy teszel valami olyasmit ami a csajnak nem tetszik majd a fürdőkádban landol a laptopod amin minden munkád rajta van.

Nem csak a fizikai bántalmazás a bántalmazás. Férfiak az erőszakot ugyanúgy elszenvedik és ugyanannyira fáj nekik.

Sőt, én inkább szeretnék egy jókora pofont kapni, mint milliót bukni a munkáimon. 🙂

2020. júl. 7. 20:06
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, nő is tud szemét bántalmazó lenni, de a megoldás, hogy el kell hagyni, nem kell félholtra verni. Amúgy meg minek krtok olyan nőt akitől semmi áron sem akartok gyereket.
2020. júl. 7. 20:09
 24/32 anonim ***** válasza:
7%

#23 Olyan nőt kúrok amilyen jól esik. Had ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásom amikor előre tisztázom, hogy hogyan védekezünk és jó hiszeműen megyek bele.

Remélem ezt te sem gondolod komolyan, hogy amelyik nőbe bele merem mártani a farkam attól vállaljak is el egy gyereket, amikor előre tisztázva van hogy ennek az esélye kb 0.

2020. júl. 7. 20:12
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
akitől olyan áron sem akarsz gyereket, hogy inkább félholtra vernéd, ha teherbe esne, akkor ne, ne krogasd. ha kufircolsz, annak bármikor lehet következménye, akarva-akaratlanul. felnőtt ember ezzel számol.
2020. júl. 7. 20:16
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

25 Tedd össze a két kezed és mondd ki, hogy bármelyik férfit elfogadnád a gyerekeid apjának akivel eddig életed során lefeküdtél.

Egyébként egy szóval sem mondtam hogy bárkit félholtra akarok verni.

Egyszerűen csak azt mondtam, hogy a bántalmazás nem egyoldalú és nem csak a férfi követi el nővel szemben. Egy kapcsolatban két fél van és az esetek többségében mindkettő ugyanolyan hibás és ugyanannyira mocsok dolgokat követ el a másik ellen.

Ezt remélem nem vitatod.

2020. júl. 7. 20:20
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

26 De vitatom. A bántalmazó kapcsolatban legtöbbször az egyik fél pszichopata, a másik kodependens. Az egyik fél a bántalmazó, a másik az áldozat.

Nagy ritkán kerül két pszichopata egymás mellé.

Amit nem vitatok, és a statisztikákkal nem értek egyet ezügyben, hogy a nők legalább olyan szemét pszichopaták tudnak lenni, és ha nem is fizikailag, de súlyosan tudnak férfiakat, gyerekeket bántalmazni, terrorizálni. Személyes véleményem szerint talán több is a bántalmazó nő, csak a tevékenységük könnyebben titokban marad, ezért hamisak a statisztikák.

Kérdésedre válaszolva, akkor amikor jártam velük, akkor bármelyik férfitől elfogadtam volna hogy a gyerekem apja legyen. Minden kapcsolatomba így vágtam bele, és nem feküdtem le senkivel csak úgy.

2020. júl. 7. 20:30
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológusok szerintem azt mondanák,hogy nem tudja kezelni a konfliktusokat,illetve,hogy súlyos önbizalomhiányban szenved (hogy a kérdésre válaszoljak).Mivel utólag megbánást sem tanúsított,valószínűleg nem mer szembe nézni a tetteivel sem,nem vállal semmiért felelősséget.
2020. júl. 7. 20:31
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

#27 Te inkább a kivétel vagy akkor, mintsem a szabály. Főleg manapság, amikor az egyéjszakás "kapcsolatok" és szeretői viszonyok fény korukat élik.

Természetesen ennek ellenére elfogadom, ha te ezt így gondolod. Konzekvens legalább az álláspontod. Én a tiédnél egy kicsit szabadabb felfogás szerint élek és viszonyulok ehhez.

Számomra a szex 99%ban az élevezetről szól és 1%ban reprodukciós tevékenység.

Szerencsére a nők többsége is így látta, akivel eddig dolgom volt.

Úgy érzem, hogy férfi és nő közötti bántalmazás témakörében sokat közeledett egymáshoz a mondandónk. Én legalábbis örülök, hogy kimondtad, hogy nem csak férfi lehet bántalmazó.

A példák amiket mondtam jórészt nem a saját életemből hoztam, hanem az ismerőseiéből.

Remélem érezni a szavaimból, hogy jó részt a logikus érvek menti vitát pártolom, mintsem a pofozkodást.

Egyszer ütöttem meg egy nőt, de akkor sem én kezdtem el a testi konfliktust. Tökön rúgott majd az ökleivel csépelt jó egy fél percen keresztül... Ő kapott két pofont, bár abban eltört az orra.

Ma már nem így tennék én sem.

2020. júl. 7. 20:59
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus de abszúrd kérdéseket tett fel a kérdező...

Mennyire kell félni tőle? Félsz? Akkor kell!

Hogy normális-e? Ő is tudja hogy nem az...

Tényleg léteznek ilyen emberek?

2020. júl. 8. 11:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!