Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan párokat akik azt gondolták hogy a gyerek érkezése majd helyrehozza a kapcsolatukat?
Több olyan kapcsolatról is hallottam hogy sok volt a veszekedés és azt mondták hogy majd egy gyerek érkezése rendbe hozza a kapcsolatot.
A környezetetekben volt ilyen? Mi lett a végkimenetele a dolognak?
Egy nem gördülékeny kapcsolatot egy közös gyerek helyre tud hozni?
Sajnos több az ilyen pár mint gondolnád... Nem csak az a verziója van ennek amikor sorozatos veszekedés vagy megcsalás van és ezért kell a gyerek. Sokkal gyakoribb, hogy azért akarják a gyereket mert a kapcsolat már egy üres nagy semmi. Kell valami pótcselekvés ami egyben tartja, ami ad neki egy látszat haladást. Sajnos alig ismerek olyan párt akiknek valóban azért jött a gyerek mert akarták. Nagyon sokan csak pótcselekvést keresnek és kifelé akarnak bizonygatni.
Én nem tudom megérteni hogy lehet valaki ennyire önző. Miért nem lehet szerencsétlen gyerekre is gondolni és az ő érdekét nézni? Ami egy ilyen esetben az ha meg sem születik. Semmilyen társadalmi csoportot nem nézek le annyira mint az önző módon, alibiből gyereket potyogtatókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!