Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, ti vennétek közösen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti vennétek közösen telket egy lánnyal, akivel kicsit több, mint 2 éve jártok és fél éve laktok együtt?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben elég sok a probléma köztünk, ami jórészt abból van, hogy mind a ketten extra makacsok vagyunk. Viszont adott a helyzet, én már régebb óta szeretnék telket venni, ahova majd építkezhetünk. Találtam egyet, barátnőmnek is tetszik és szeretném megvenni. Be akar segíteni én viszont szeretném, ha megvehetném magam erejéből. Jót tenne a büszkeségemnek, hiszen olyan régóta vágyok egy kis telkecskére. Ő azt mondja, hogy nem bízok benne, elkezdtem egyedül járni az utamat és ez neki nem pálya. Most hatalmas veszekedések vannak emiatt. Én ezzel nem igen tudok mit kezdeni... (25F)

2020. júl. 5. 23:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Azèrt ilyet ne jelentsünk már ki, hogy közösen soha ne. Azèrt ha egy pár együtt tervezi a jövőjèt, az lenne a normális, hogy közösen finanszírozzák a leendő otthonuk. Gondolom ezèrt is van kiakadva, úgy èrzi nem vele tervezel.

Mondjuk fèl èvnyi együttèlès után mèg nincs is itt az idejeba "közösködèsnek szerintem se. Szerintem állapodjatok meg abban, hogy egyenlőre te veszed, ès ha a kèsőbbiekben együtt fogtok oda èpítkezni, akkor bele adhatja a pènzèt, ès átíratjátok a tulajdoni hanyadokat.

2020. júl. 6. 12:58
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
utolsó, nőként mondom, hogy ordítozó, hisztériás nővel ne vegyen közös tulajdont SOHA.
2020. júl. 6. 13:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem lenne bajom, hogy közösen vásároljuk meg alapvetően, mert szeretem őt a viták ellenére. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy annak, hogy közösen vegyünk ilyen nagy értékben valamit, annak még nem jött el az ideje. Nagyon jó lenne, ha 100%-os magabiztossággal ki merném jelenteni, hogy igen.

Sajnos most úgy érzem, ezzel a döntésemmel válaszút elé érkezett a kapcsolatunk. Foggal körömmel azon leszek, hogy vissza másszunk a szakadék széléről, mert szeretem Őt. Igaz, ez nem rajtam múlik...

2020. júl. 6. 15:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha a te pénzed akkor a te neveden legyen.
2020. júl. 16. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!