Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti vennétek közösen telket egy lánnyal, akivel kicsit több, mint 2 éve jártok és fél éve laktok együtt?
Vedd meg.
Ha bele akar szállni, akkor építsen rá házat, vagy építsetek közösen.
Egy házépítés is elég idegörlő, hát még amikor a válásnál felezni kell és irány a panel albérlet.
Nem mernék közöset, bár nem is fenyeget ez a dolog, mert nőm sincs. Legvalószínűbb, hogy a "közös házunk" az enyém lenne és vennék egy lakást, ami ki lenne adva bérbe. Ha válás lenne, akkor azt viheti az új csávónak.
Én is ennyi idősen jutottam oda, hogy hasonló kérdéseim legyenek... Volt kapcsolatom is, 3 éve. Ez alapján azt mondom, hogy ha neked ez az álmod, eszedbe ne jusson egy ilyen rövid és labilis kapcsolatban osztozni benne anyagilag, mert ha meg is vesztitek és fel is húztok rá egy házat együtt, amint szétmentek, vagy így vagy úgy menno fog vele a ház is... Az árát lehet hogy megkapod, de mindketten tudjuk, hogy az nem lesz ugyanaz.
Én nem mennék bele. Páromnak is azt mondtam, hogy majd nézünk közösen akkor egyet, ha fixen megvan a közös kassza és tényleg egymás segítségével spóroltuk össze a pénzt véletlenül sincs benne egyikünk szüleinek vagy múltjának megtakarítása. Ez így tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!