Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy ha egy eredetileg jámbor és
alkalmazkodó férfi mindenből hatalmi harcot kreál egy
kapcsolatban?
Mindig kettőn áll a vásár.
2020. júl. 8. 06:09
Gyanitom én is a kettes választ. Én is ilyen vagyok, aztán ha a fejemre nőnek s utasitgatnak akkor visszaveszem magam fölött a hatalmat s ebből rengeteg feszultség majd szakitás van. Sok nő ugy gondolja joga van hatalmat gyakorolnia fölöttem s ha ezt nem hagyom akkor én hatalmaskodom s képesek eszeveszett ideologiákat is gyártani hozzá. (Pl. itt a faluban mindenhol az van amit a nő mond)
2020. júl. 8. 11:00
23/28 A kérdező kommentje:
Csak addig utasítgattam, amíg elfoglalt voltam, és sok volt rajtam a stressz. Karantén alatt rugalmasabb lettem. Most viszont nem akarja, hogy visszamenjek dolgozni és sportolni, mert milyen jó volt, amikor mindig kéznél voltam. Így viszont csórók vagyunk...
24/28 A kérdező kommentje:
És mindig tőle kell pénzt kérnem.
ebben a részben igazat adok neked, ha nem akarja hogy dolgozz, az már durva ekkor már ott kell hagyni. volt ilyen nőm is aki nem akarta hogy dolgozzak, igy akart hatalmat gyakorolni fölöttem, hogy ne legyen pénzem. ebbe semmikép se szabad belemenni, főleg hogy már most utasitgat amikor még van visszaut. majd teherbe ejt s akkor már akkor se mehetsz dolgozni egy ideig ha az akarata ellenére megtennéd
2020. júl. 8. 11:59
26/28 anonim válasza:
Most nem azért, de mint tudjuk "minden éremnek két oldala van". Kérdező te leírtad azt amit te látsz ebbe bele, az 25. válaszoló meg már kombinálja tovább a dolgokat az uralkodó jellem felé...meg, hogy szakíts ha ilyen stb. blablabla. De mi lenne ha leülnél a pároddal beszélgetni és kimondanád neki ami a szíved nyomja? Az oké, hogy ez egy olyan oldal ahol kérdéseket tesznek fel és ezekre akár segítő szándékkal válaszolnak, de akár teljesen érdektelenül frusztrációktól félrevezetve is válaszolhatnak. De nem lenne egyszerűbb ezeket vele megbeszélni? Mielőtt még az itt kapott válaszokkal akár olyan félrevezető választ és felesleges frusztrációt kapsz a nyakadba, amit még a végén egy normálisnak induló beszélgetés során rázúdítasz a párodra. Amiből esetleg komolyabb vita indulhat, és akkor annyi értelme volt ezekre a válaszokra alapozni, hogy csak többet ártott az egész, mint használt.
Szeretitek egymást? Le tudtok ülni egymással megbeszélni dolgokat?
A többi kettőtökön múlik.
2020. júl. 8. 17:33
27/28 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük. De mást sem tudtam belőle kiszedni, minthogy milyen jó, amikor hazamegy, és otthon várom és nem járok se edzeni, se dolgozni és minden nap tudunk netflixezni meg finomakat enni. Én meg beleőrülök ebbe a semmittevésbe...
Itt már kibujt a szög a zsákbol, itt a "megbeszélés" max egy hazugságot hitegetést szulne ami csak csapdát jelentene. Azzal hogy nem akarja hogy dolgozzon a kérdez kiszolgáltatottá akarja tenni. Persze lehetunk johiszemuek s hihetjuk, hogy nem tudatosan, de a kiszolgáltatottság akkor is kiszolgáltatottság ha nem tudatosan terelik bele. Ha most parancsolgat amikor még van kiut képzelhetjuk hogy parancsolgatna amikor már tényleg kiszolgáltatott a kérdező. Nézhetjuk az érem másik oldalát, de hiába, lehet akármilyen jo, attol ez az érem még nem lesz jo. Vajon lehet e eredeti egy olyan érem aminek az egyik oldala eredeti a másik hamis? Hát nem... Elhiszem hogy neki jo ez igy, de neked?
2020. júl. 8. 18:23
Kapcsolódó kérdések: