Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy ha egy eredetileg jámbor és alkalmazkodó férfi mindenből hatalmi harcot kreál egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 15:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
32%
Az, hogy veled akarja tölteni a délutánt, szerintem még nem főben járó bűn, de nem tudom, milyen hangnemben mondta. A legtöbb férfi azért szereti, ha tiszteled és ő vezethet, van tekintélye. Persze senki ne parancsolgasson, csak kérd ki áhítattal a véleményét, és amihez nagyanyáink értettek: tálald az ötleteid úgy, mintha az övé lenne vagy egyszerűbben szexelj vele - el lesz olvadva és bármire rá tudod venni, és mindenki győztes marad. De ha neked ez nem fér bele az elveidbe, akkor jó eséllyel nem illetek össze.
2020. júl. 5. 17:36
 12/28 anonim ***** válasza:
87%

"csak kérd ki áhítattal a véleményét"

És miért is kellene eljátszani a xxi században, hogy a nő buta, eletkeptel valaki, aki áhítattal csung feljebbvaloja szavain?

Annyi tiszteletet érdemel, amennyit ő is ad.

2020. júl. 5. 18:18
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak humorizálásból írtam az áhítatot.
2020. júl. 5. 19:16
 14/28 anonim ***** válasza:
20%
Megjöttek a feministák🤣🤣🤣
2020. júl. 5. 19:32
 15/28 anonim ***** válasza:
27%
#14: Attól, mert farkad van, nincs semmire jogod.
2020. júl. 5. 20:20
 16/28 librikus ***** válasza:
0%
5,6,7,8. Jaj lányok minden pasiról kiderül, hogy többet vártatok tőle mit amennyit adni tud, vagy hajlandó. Attila.
2020. júl. 6. 10:49
 17/28 anonim ***** válasza:
47%
Na, megkaptátok kajmánok! 😂
2020. júl. 6. 10:58
 18/28 Leveltetu ***** válasza:
73%
Na gyerekek ez aztan a buli....kedves kislany...mivel nem tudjuk, hogy pontosabban milyen korulmenyek kozott tortennek a dolgok, nyilvan itt mindenki csak a zavarosban halaszik a valaszokkal. De egy dolog biztos, a TI szemetekben egy pasi (akarmilyen is legyen az) az egy bevasarlo lista "legyen magas, legyen jokepu, legyen humor, legyen okos, legyen elbuvolo, legyen sarmos, legyen romantikus, legyen jol kereso munkahelye, legyen lakas, legyen auto, szeresse a gyerekeket, legyen udvarias, legyen jo csaladbol szarmazo...legyen legyen legyen" es akkor jon a pasi osszeveted a listaval latod, hogy 80 % passzol a listarol es akkor bedobod magad mind Hasselhoff a tengerbe....aztan osszekoltoztok, kiderul, hogy a pasinak vannak elvei es tervei, nem alakithatod ugy ahogy te akarod mert van gerince es tartasa, stb stb....es akkor marad a GYK...
2020. júl. 6. 12:57
 19/28 A kérdező kommentje:
Nem volt se pénze, se magassága. De hagyott élni. Amióta összeköltöztöztünk és vége a karanténnak, tetszik neki, hogy folyton együtt vagyunk, ha végez a munkahelyén. Én is szeretnék dolgozni menni, de csak kétműszakos munkát tudok vállalni a nyárra, azt meg nem akarja.
2020. júl. 6. 13:32
 20/28 anonim ***** válasza:

18 Az én listámon pont az elvei és tartása van első helyen, mégis sok olyan szerepel benne, ami a tiéden. Pl.: Szeresse a gyerekeket - nem kell minden gyereket szeretni, de élvezze már a gyerekei társaságát, hajlandó legyen nevelni is őket, foglalkozni, konfrontálódni velük, értéknek és ne tehernek tartsa őket, akik gátolják az élvezetek hajszolásában. Anyagiak - legyen szorgalmas a munkájában, tartsa magát abban is értékesnek, hasznosnak vagy ha épp nem, minimum törekedjen arra, hogy olyat dolgozzon, amit élvez is, és ne folyton mások szerinte igazságtalanul könnyebben jött szerencséjét irigyelje. Legyen udvarias - ez jó fokmérője annak, mennyire tisztel, nem csak engem, de bárki nála gyengébbet. Akkor rá merem bízni magam, és elég sok mindenben hagyom irányítani, pláne, amihez jobban ért, mint én. És tudni fogom, hogy közös utat tudunk keresni "asszertíven". Akinek van humora, az meg nem azt jelenti, hogy engem szórakoztasson, hanem hogy ő tudja kívülről látni magát és tudja élvezni az életet, könnyebben feldolgozza a rosszat, és jó eséllyel okosabb, nagyobb az érzelmi intelligenciája, mint akinek nincs. Legyen romantikus - ki tudja fejezni az érzelmeit, hogy áramolhasson köztünk az adok-kapok, mert a nőknek általában a libidóhoz azért minimálisan szükségük van némi lelkizésre azon túl, hogy "már mondtam, hogy szeretlek, majd szólok, ha változik". A jó család - hát ne az anyja irányítsa és ne is gyűlölködjenek. Sajnos vagy sem, akinek pénze van, az általában (tisztelet a kivételnek) jobb tanítattásban részesült, tehát a gyerekeinek is jobbat tud szellemi téren is örökíteni és remélhetőleg veled sem úgy bánik majd, mint egy kocsis (tisztelet a kivételnek:)). És bizony, ha hozzámész valakihez, óhatatlanul az ő családja a tiéd is lesz, neked is el kell viselned, és onnan hozza majd azokat a viselkedési, neveltetési normákat, amiket mind a párkapcsolatunkban, mind a gyerekek nevelésében is elő fog húzni a kispolcról. (Erre mondjuk pont a férfiak szokták mondani, hogy "nézd meg az anyját, vedd el a lányát".) Stresszhelyzetben szinte mindenki a szülei hülyeségeit húzza elő, akkor is, ha elhatározta, hogy pont nem olyan lesz, mint ők.

Hogy mik a további tervei az életre, azt meg a legegyszerűbb megbeszélni, mielőtt a habokba vetjük magunkat :) Ezért is jó, ha a pasi hajlandó és tud beszélni, és egyáltalán vannak tervei azon túl, hogy "amíg jó nekem, veled maradok, aztán meglátjuk".

Külsőségek meg: valljuk be, hiába tökéletes valaki a lista szerint, csak a barátunk lesz, ha fizikailag nem vonzó. Szerintem ez a férfiaknál is pont így van, csak ők könnyebben belemennek egy barátság extrákkal-ba is, pláne, ha nem kell hozzá elköteleződni és nem jár feléjük ló, csak szamár. Ugyanakkor ők sértődnek meg a legjobban, ha fordítva egy nő csak a pénztárcájuk vagy a gyerek miatt van velük és nem a testükért. Dehát akinek nem tetszik, hogy a tipikus férfi és a tipikus nő preferenciái mások, keresgéljen a ritkább hollók között vagy válasszon a saját neméből társat :)

2020. júl. 6. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!