Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek engedjem el vagy csak el van laposodva a kapcsolatban, van értelme együtt maradni?
Figyu,ne érdekeljen hogy ez az első szerelmed(tudom nehéz de ...)
Egy szemét bunkó állat,ennyi.
Nehogymár neked kelljen mindenért bocsánatot kérned.
És még másokat fogdos meg célzásokat tesz..
legyen benned tartás!!
Hagyd ott,mert előbb utóbb ő fogja megtenni.
És ha könyörögni fog előtted térdenállva akkor se fogadd vissza mert egy szemét és nem érdemel meg téged.
Oszd ki rendesen,szivasd meg és hagyd ott.
Ezt érdemli.
Fájni fog,de hidd el annyi pasi van még magyarországon hogy ihaj.:)
16/L
Én erre csak azt tudom mondani, hogy hagyd ott. Tudom, milyen nehéz, de idővel(többel v kevesebbel) úgyis túlleszel rajta és majd mosolyogni fogsz magadom, hogy miért is hagytad neki ezeket.
Nekem a volt barátommal is hasonló volt a helyzet, habár arról nem tudok, hogy csajozott volna közbe, de hogy olyan nagyon nem érdekeltem az biztos. Meg persze nem mutatta ki az érzelmeit, hasonlók. 1 évig voltunk együtt, aztán ő(!) szakított, egy elég apróság miatt. Utólag csak köszönni tudom neki, hogy kidobott, mert lehet én magamtól nem lettem volna rá képes.
Most 5 hónapja más barátom van, egy sokkal más természetűbb fiú, vele sokkal jobb. Azt tanácsolom szakítsatok most,ne húzzátok tovább, ne kövesd el azt a hibát, mint én! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!