Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnél olyan pasival akivel úgy ismerkedtél meg, hogy pénzt ajánlott szexuális ellenszolgáltatásért?
Figyelt kérdés
Csak elkezdtetek beszélgetni és megkedveltétek egymást.2020. júl. 2. 22:43
2/15 anonim válasza:
Egyrészt azért nem mert undorítónak tartom azokat, akik szexért fizetnek, másrészt, hamár hajlandó a palimadár nekem fizetni akkor hülye lennék ingyen lefeküdni vele.
4/15 anonim válasza:
Kettes, te most végülis ajánlod magad?
5/15 anonim válasza:
#4. Én is fennakadtam, hogy most qrna-e pénzért vagy nem. 😂
6/15 A kérdező kommentje:
Kedves kettes :)
Én 75 ezret szoktam ajánlani a lányoknak.
2020. júl. 2. 23:00
10/15 anonim válasza:
Az ilyeneket inkább megszégyeníteni és lejáratni szoktam nyilvánosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!