Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudják a nők egyáltalán, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudják a nők egyáltalán, hogy milyen sürgető érzés egy 20 éves férfinek a szex? Annyira, mint 3 napig a sivatagban kikötözött embernek a víz.

Figyelt kérdés
Annyira, mint 3 napig a sivatagban kikötözött embernek a víz. Vajon a nők akkor fogják ezt tudni, ha őket is kikötözik a napra? Már az első napon azt hiszik majd értik, mit érez egy férfi, de igazából tudni csak a harmadik nap fogják?
2010. aug. 1. 22:38
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

02:26

Te felállítottad a szándékos félremagyarázás világcsúcsát.

2010. aug. 7. 06:11
 32/35 anonim ***** válasza:
10%

Nos én nőből vagyok.Szeretem a jó szexe,de ha valaki csak a futottak még kategóriára képes,akkor van,h rá sem bírok nézni.

Meg éppen ciklus kérdése is,h mennyire veszek meg érte.Vannak napok,amikor egy jó partnerrel ki sem szállok az ágyból,és másnap izomlázam van a sok szextől.Vannak napok,amikor ezzel a partnerrel jó csak feküdni egymás mellett,és nem kell a szex.Az az igazán jó pasi,aki megérzi,h mikor mire van szükségem.

2010. aug. 7. 07:58
 33/35 anonim ***** válasza:

Nem lehetséges hogy Te nem vagy elég kívánatos? Hogy esetleg azért "nem érzi sürgetőnek" a "nő" veled a szexet mert a nullával egyenlő amit Te tudsz nyújtani??? Amúgy ha már ennyire képletesen és hasonlatokra építve szeretnél feltenni egy kérdést, ahhoz meg kellene tanulni tisztességesen fogalmazni és szórendet állítani, mert így csak kritikát fogsz kapni...aztán még te teszel megjegyzéseket hogy nem úgy válaszolnak ahogy elképzelted.

Megadom amire vágysz , mert Én már csak ilyen empatikus típus vagyok :

" Teljesen igazad van, a nők nem veszik figyelembe hogy egy Igazi Férfinak szex kell!! Folyton csak várakoztatják az Igazi Férfit hogy eljöjjön a szerelem meg a megfelelő pillanat, pedig az Igazi Férfinak kell a SZEX-SZEX-SZEX.

Mindennap, háromszor, ha nemakarja, ha fáj, ha szűz. Szemét nők, tegyétek szét a lábatokat az a dolgotok."

Most jó?

2010. aug. 7. 09:07
 34/35 anonim ***** válasza:
én kibirom 25 évesig max ha a szerelmem ugy akarja..
2010. aug. 7. 09:20
 35/35 anonim ***** válasza:

Hogyne tudnák, nem véletlenül alakult ki a prostitúció:)

21F

2010. aug. 7. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!