Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudják a nők egyáltalán, hogy milyen sürgető érzés egy 20 éves férfinek a szex? Annyira, mint 3 napig a sivatagban kikötözött embernek a víz.
Te komolyan azt várod, hogy ájuljanak el ettől, és azonnal tegyenek meg mindent, hogy oltsák a szex-szomjad? Ha nő kell ecsém, dolgozz meg érte.
Vannak nők, akik nagy étvágyúak, nem is olyan kevés, de azokat se lehet annyival ágyba vinni, hogy "gyere asszony, most szexelünk, mert nekem kell!"
A nők mások, ők erősen érzelmközpontúak. Fogd meg egy nő lelkét, és mindenre ráveheted. Kommunikáció a siker nyitja.
00:38
Te tudod-e, mit jelentenek a következő szavak: - kötelesség, eskű, szeretet.
"3 nap után betántorog a sivatagban szomjan halt csaj a légkondis szállodai bárba"
LOOOL b.zdmeg, LOL
az már rég rossz, ha a szomjan halt betántorog valahova x'D
Hát nem is tudom, én nem érzem olyan sürgetőnek. Persze jó dolog a szex, egy kapcsoaltnak fontos része, viszont én simán kibírnék hónapokat nélküle, mondjuk ha a lány nem érezné készen magát rá vagy ilyesmi...
És nem, nem vagyok ronda/dagadt/meleg/aszexuális vagy ilyesmi, egyszerűen csak le tudom győzni az ösztöneimet. :)
19/F
"A férfiak elhitték ,hogy menő folyton nőzni,de milyen férfi az aki egy ösztönt se tud legyőzni?"
Az idézet második felét vedd figyelembe.
És győzd le az ösztöneidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!