Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudják a nők egyáltalán, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudják a nők egyáltalán, hogy milyen sürgető érzés egy 20 éves férfinek a szex? Annyira, mint 3 napig a sivatagban kikötözött embernek a víz.

Figyelt kérdés
Annyira, mint 3 napig a sivatagban kikötözött embernek a víz. Vajon a nők akkor fogják ezt tudni, ha őket is kikötözik a napra? Már az első napon azt hiszik majd értik, mit érez egy férfi, de igazából tudni csak a harmadik nap fogják?
2010. aug. 1. 22:38
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
31%
Ne várj tőlük megértést! A legtöbbnek nem kell szomjaznia, mert kéznél van mindig a víz. Amelyik meg három napja nem ivott, az meg inkább szomjanhal, de akkor sem vallaná be.
2010. aug. 2. 00:14
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan azt várod, hogy ájuljanak el ettől, és azonnal tegyenek meg mindent, hogy oltsák a szex-szomjad? Ha nő kell ecsém, dolgozz meg érte.

Vannak nők, akik nagy étvágyúak, nem is olyan kevés, de azokat se lehet annyival ágyba vinni, hogy "gyere asszony, most szexelünk, mert nekem kell!"

A nők mások, ők erősen érzelmközpontúak. Fogd meg egy nő lelkét, és mindenre ráveheted. Kommunikáció a siker nyitja.

2010. aug. 2. 00:38
 13/35 A kérdező kommentje:

00:38

Te tudod-e, mit jelentenek a következő szavak: - kötelesség, eskű, szeretet.

2010. aug. 2. 07:09
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

"3 nap után betántorog a sivatagban szomjan halt csaj a légkondis szállodai bárba"

LOOOL b.zdmeg, LOL

az már rég rossz, ha a szomjan halt betántorog valahova x'D

2010. aug. 2. 19:09
 15/35 A kérdező kommentje:
Látom ügyesen kikerülted a problémát egy kis értelmetlen cikizés kedvéért.
2010. aug. 2. 19:21
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem is tudom, én nem érzem olyan sürgetőnek. Persze jó dolog a szex, egy kapcsoaltnak fontos része, viszont én simán kibírnék hónapokat nélküle, mondjuk ha a lány nem érezné készen magát rá vagy ilyesmi...

És nem, nem vagyok ronda/dagadt/meleg/aszexuális vagy ilyesmi, egyszerűen csak le tudom győzni az ösztöneimet. :)

19/F

2010. aug. 6. 23:13
 17/35 anonim ***** válasza:
de ismerős nekem ez a panasz, valami csábos fiucska is ilyeneket mond :D
2010. aug. 6. 23:15
 18/35 anonim ***** válasza:
"kötelesség, eskü, szeretet" ..Kötelességből senkinek nincs kedve szexelni. Esküből meg minek, ha akar akkor anélkül is, ha meg esküdni kell rá, akkor már rég rossz. A szeretet meg attól szerett, hogy nem kötődik feltételekhez. Amúgy furi, hogy 20 évesen a házasságra erősen emlékeztető kulcsszavakat emlegetsz.. Ráérsz még, nem? Ha a barátnőd szexuális étvágya nem azonos a tieddel, beszélgess vele erről kulturáltan, erőltetni nem érdemes, ha meg tönkreteszi a kapcsolatot, keress mást. Már ha erről van szó. (Én csak találgatok, milyen indíttásból írtad ezt ki.)
2010. aug. 6. 23:17
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
hát gyerekek én honapk ota nem sexeltem , na és ? még élek , és annyira nem is vészes :D , amugy meg kérdező: mi van nincsen meg a marok marcsa ?
2010. aug. 6. 23:20
 20/35 anonim ***** válasza:

"A férfiak elhitték ,hogy menő folyton nőzni,de milyen férfi az aki egy ösztönt se tud legyőzni?"

Az idézet második felét vedd figyelembe.

És győzd le az ösztöneidet!

2010. aug. 6. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!