Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudják a nők egyáltalán, hogy milyen sürgető érzés egy 20 éves férfinek a szex? Annyira, mint 3 napig a sivatagban kikötözött embernek a víz.
Annyira, mint 3 napig a sivatagban kikötözött embernek a víz
Őőőő Nimfománia?
nem túl szimpi ám, ha csajnak ezt hangoztatod, h te milyen szexéhes vagy. engem legalábbis taszítana. még ha csak szexelni akar a lány, akkor is legalább próbáld meg éreztetni vele, h nem dugnál meg bárkit, te most ŐT akarod, mert...
de inkább valami működő kapcsolatot próbálj keresni szerintem. van pár előnye.
ja, és a kérdésre válaszolva: a nők között is van, akinek nagy igénye van a szexre (pl én). attól még nem hal bele, ha mondjuk valami morális hülyeség miatt sokáig hiányolja. hiányzik a másik ember, persze, úgy izgalmasabb, de remekül ki tudom elégíteni magam ;)
Erdekes, a paromnak is irto nagy az etvagya (napi 3 minimum), megsem nyekereg allandoan. Rengeteget dolgozom, 2 munkahelyem van, es ezt o nagyon is tiszteletben tartja. Megis vissza tudja fogni magat, ha latja, hogy en nem akarom. "Kotelesseg, esku, szeretet" igy mukodik, nem ugy, h "na gyere dugjunk me' egyutt vagyunk azt hello..."
Szoval jobb lesz, ha nem erolteted ra az asszonyodra, ha nem akarja, es kulonben is, az embernek ket ugyes keze van, amivel mindenfele jot tud csinalni... Parom is jo hasznat veszi a sajatjainak.
En 21/L, parom 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!