Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudják a nők egyáltalán, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudják a nők egyáltalán, hogy milyen sürgető érzés egy 20 éves férfinek a szex? Annyira, mint 3 napig a sivatagban kikötözött embernek a víz.

Figyelt kérdés
Annyira, mint 3 napig a sivatagban kikötözött embernek a víz. Vajon a nők akkor fogják ezt tudni, ha őket is kikötözik a napra? Már az első napon azt hiszik majd értik, mit érez egy férfi, de igazából tudni csak a harmadik nap fogják?
2010. aug. 1. 22:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Miért kellene legyőznie? Én már három éve győzöm le, mert ezóta nincs senkim, de nem is vagyok férfi mások szemében. Úgyhogy csajozzon csak nyugodtan!
2010. aug. 6. 23:38
 22/35 anonim ***** válasza:
van benne igazság azonban a kérdést rosszul tették fel ezért van ennyi ellenséges válasz
2010. aug. 6. 23:40
 23/35 anonim ***** válasza:
Halt már bele valaki a szexhiányba?? Miről beszélünk...?
2010. aug. 6. 23:58
 24/35 anonim ***** válasza:

Annyira, mint 3 napig a sivatagban kikötözött embernek a víz

Őőőő Nimfománia?

2010. aug. 6. 23:59
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
f4sz vagy,az a te bajod
2010. aug. 7. 00:16
 26/35 anonim ***** válasza:
:D:D:D Ajjajj. Ha szeretnéd nem nyavajognál, hanem várnál rá. Ha nem szereted, minek vagy vele?
2010. aug. 7. 00:25
 27/35 anonim ***** válasza:
73%

nem túl szimpi ám, ha csajnak ezt hangoztatod, h te milyen szexéhes vagy. engem legalábbis taszítana. még ha csak szexelni akar a lány, akkor is legalább próbáld meg éreztetni vele, h nem dugnál meg bárkit, te most ŐT akarod, mert...

de inkább valami működő kapcsolatot próbálj keresni szerintem. van pár előnye.

ja, és a kérdésre válaszolva: a nők között is van, akinek nagy igénye van a szexre (pl én). attól még nem hal bele, ha mondjuk valami morális hülyeség miatt sokáig hiányolja. hiányzik a másik ember, persze, úgy izgalmasabb, de remekül ki tudom elégíteni magam ;)

2010. aug. 7. 00:31
 28/35 anonim ***** válasza:
41%

Erdekes, a paromnak is irto nagy az etvagya (napi 3 minimum), megsem nyekereg allandoan. Rengeteget dolgozom, 2 munkahelyem van, es ezt o nagyon is tiszteletben tartja. Megis vissza tudja fogni magat, ha latja, hogy en nem akarom. "Kotelesseg, esku, szeretet" igy mukodik, nem ugy, h "na gyere dugjunk me' egyutt vagyunk azt hello..."

Szoval jobb lesz, ha nem erolteted ra az asszonyodra, ha nem akarja, es kulonben is, az embernek ket ugyes keze van, amivel mindenfele jot tud csinalni... Parom is jo hasznat veszi a sajatjainak.

En 21/L, parom 22/F

2010. aug. 7. 01:02
 29/35 anonim ***** válasza:
50%
Ez a kérdés úgy hangzott mintha te valami felsőbbrendű faj lennél a szexéhségeddel.
2010. aug. 7. 02:26
 30/35 anonim ***** válasza:
Ember ez a te bajod, ha nem tudod egy nőből kihozni, hogy 1 nap ne csak 1-szer akarja veled. Jobb lenne, ha magadba néznél. Nem csak a nőkben lehet a hiba, de te erre nem is gondoltál... Nekem minden barátnőmből sikerült kicsalogatni a szexuális vadállatot, vajon mitől lehet? De te csak szontyolodj magadban, hátha attól jobb lesz.
2010. aug. 7. 04:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!