Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire ciki az ha a barátnôd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki az ha a barátnôdet egy 2500-3000 ftos ezüst gyürüvel jegyzed el? Vagy ilyenkor nem számit, mert ugyse az ár a lényeges hanem a szándék?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Vagy mondd hogy fehérarany!!!

Egyébként sztem sem gáz!!! Az a lényeg hogy szereted!!

2010. aug. 1. 21:09
 12/15 anonim válasza:
Nem szeretem az aranyat. Könyörögtem pasimnak, h ezüstöt vegyen mert azt szeretem. Ő meg, h ezzel nem égeti magát, csak aranyat kaphatok. Na ez a bunkóság, h másokkal foglalkozik, nem az én Ízlésemmel. Derítsd ki neki mi tetszik, az fog neki jólesni, h figyelsz az ízlésére.
2010. aug. 1. 23:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem számítana a gyűrű. Ha szeretem a párom akkor felőlem egy darab cérna is lehetne. Amúgy megkérdezhetem hány éves vagy? Hogy ilyen komoly lépésre szánod el magad?
2012. ápr. 1. 21:44
 14/15 anonim ***** válasza:
nekem van egy szép 3 köves ezüst gyűrűm,eljegyzésre is tuti jó egy olyan,de kb 7éve került 5000be.szóval 5-10 ezret szánhatnál rá.ha komolyan érdekel egy lány aki akármennyire nem a pénzt nézi egy 10est nem olyan nehéz összeszedni hogy szép gyűrűje legyen.
2013. jún. 11. 17:46
 15/15 anonim ***** válasza:
egy darab cérna -ez jó..de kb 3 munkanap árából veszel egy jó gyűrűt...kajára pár nap alatt elmegy annyi.persze ha ezüst ja 9 karátos ARANY gyűrűt vett anyám magának 12 ezerért...senki nem mondja meg h csak 9 karátos.ez se egy eget verő összeg
2013. jún. 11. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!