Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak igaza van?
Nálunk általában fordítva van, én találom ki a programokat nőként, mert a barátom nem sokszor ötletel, veszekedtünk is emiatt nem is 1x, de beláttam lehet jobb is, hogy én. Úgy zajlik, h felvetem pl. Képzeld Jani, találtam egy szuper nyaralást yy helyre, megnézed? tetszik?
Megnézi és együtt döntünk.
Ha meg családi cucc, akkor szólok, hogy 2 hét múlva lesz anyukám szülinapja, elmegyünk ebédre? és olyankor mondja persze, vagy ő szól, h a papájának van pl névnapja és várnak minket is (nem élünk még együtt)
24 N és 28 F
Mi együtt élünk.Azt még kibírnám ha nekünk is csak ebédre kellene menni.
De párom családjánál az érkezés előtt vagy után órákig beszélgetnek,én azt sem tudom miről mert régi dolgok ezek.Csak ott ülök és szenvedek.
Adott esetben egész napos program.Óriási viták vannak emiatt,nem is gondoltam volna hogy ilyesmire rámehet egy párkapcsolat.Legalábbis a kapcsolat minősége mindenképp.Biztos hibás vagyok,de páromtól is a semmitől több megértést várnék.
Hát próbállak megérteni, de nagyon rosszul kezeled a helyzetet.
A párod nagyon családcentrikus.
(Az enyém is ilyen. Gyakran van közös sütögetés nagynénivel nagybácsival tizen-huszon fős társaságban.)
Miért nem érzed jól magad a családjával? Nekem is kis családom van és nem volt jellemző ez a nagy összeül mindenki beszélgetni dolog, de a párom családja kedves velem, bekapcsolódok én is a beszélgetésbe.
Nem élhetsz életed végéig úgy komoly kapcsolatban, hogy ki akarod sajátítani a párod és csakis kettesben akarsz vele lenni. Örülj annak, hogy a családjának tekint akivel közös programokat szervez a nagy családdal együtt.
Szóval mi a probléma ezekkel az összejövetelekkel, hogy annyira kínszenvedések?
A párom családjában is van egy ilyen barátnő. Az élettársa családcentrikus, a nőn viszont baromira látszik, hogy nem érdeklik se a mostohagyerekek, se a mostohaunokák, csak kínlódik meg nyalja a saját gyereke fenekét.
Nyilván így senkinek nem szimpatikus, nem szívesen beszél vele senki.
Lehet, hogy ha érdeklődőbb lenne és nyitottabb, akkor nem nézne rá senki ferde szemmel.
De egyszerű a válasz, ha nem akarsz menni, ne menj. A párod viszont hagy érezze jól magát a családjával, mert valószínűleg neki is kell a kikapcsolódás a szeretteivel, te meg teljesen elszigetelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!