Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lenne a páromnak?
Nagyon zárkózott, introvertált típus vagyok, nehezen barátkozom.
Utoljára valamikor még általánosban volt közelebbi barátnőm.
Most egyetemre járok, de nem nagyon sikerült megbarátkozni másokkal közelebbről, maximum annyi, hogy órákon együtt ültünk, de nem volt senki, akivel sulin kívüli programokat csináltunk volna.
Pár hete egyik órán megismerkedtünk egy lánnyal, ma délután elmentünk teázni is.
Nagyon kedves, aranyos, közvetlen lány.
A párom eljött értem, hogy menjünk haza együtt (akkor végzett munkában), és így találkoztak.
Mondta, hogy szimpatikus lány, örül, hogy végre nem vagyok egyedül, de valahogy véletlenül kibökte, hogy "Csak azt nem értem, miért akarna pont veled barátkozni"
Ez úgy ütött, hogy őszinte legyek.
Egyrészt igaza van, miért akarna bárki is pont velem barátkozni, nem vagyok valami izgalmas, pláne annyira nem, hogy egyből teázni meg programokat akarjon velem valaki.
Viszont a páromnak azért nem kéne ilyet mondani, nem?
Elvégre 6 éve velem van, holott nem kényszer, és fogalma sincs, miért keresné bárki is a társaságom...
lány
Fő az őszinteség... szokták mondani.
Ha egyetértesz vele, akkor végülis igaza van.
Persze semmiképp nem vágtam volna ilyen nyersen a párom arcába..
Egyébként kiindulva a páromból, talán pont azért “merte” így mondani, mert már évek óta együtt vagytok. És nem tudom sértődékeny vagy-e, vagy mennyire pereg le rólad a beszólás, de ezek szerint nem annyira, ahogyan azt párod gondolja.
Egyébként ne írd le magad :) én is unalmasnak tartottam magam, de ma már tudom, hogy amit én unalmasnak tartok, azt más lehet nem
N
Nem feltétlenül látok bele negatívat, meg az is lehet hogy az a lány annyira más, akár külsőleg, hogy a barátod egyből levette ezt...
Csak h peldaval irjam. En egy átlagos, igenyes, de inkább sportosan-kenyelmesen lazan öltözködő vki vagyok sminket nem hasznalok. Ha vki cicababa tele műdolgokkal meg tűsarkúval "barátkozni" akarna velem azon én is meglepődnek, és nem venném rossz néven a megjegyzést, inkabb elgondolkodnek hogy tenyleg miért pint velem akar programokat mikor annyira távol állunk egymástól
Hidd el, mások is így gondolkodnak magukról. Sokan nem tudnak beilleszkedni az egyetemen és vágynak barátokra, nem vagy egyedül. A párod bunkó volt és szerintem közre játszhat abban, hogy nincs önbizalmad.
A poszt alapján semmi gond nincs veled, ne érezd magad unalmasnak vagy kevésnek!
Néha zavarja az introvertáltságom, de a sikereim (suli vagy azon kívül) nem.
8, Semmi baj a lány külsejével. Nem is értem, ez honnan jött.
Mindketten hétköznapi, normális lányok vagyunk kinézetre, extrák nélkül.
Meg ugye az ember többnyire nem a külsejük alapján választja a barátait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!