Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt és imádjuk egymást és mindennap együtt vagyunk csak egymással foglalkozunk, nem barátkozunk mással, ha nem látjuk 1mást megzavarodunk. Betegesek vagyunk, igaz?
Ahogy én látom ezt másoknál és nálatok is, az a véleményem, hogy ez elmegy egy darabig, de egy kicsit sok lesz a jóból. És én is úgy gondolom, hogy vagy megunjátok egymást, vagy össze fogtok veszni egy idő után. Foglalkozni kell másokkal/mással is. Egyáltaltán nem baj az, ha 1-2 napig nem beszélegettek és nem találkoztok. Annál jobb lesz, ha majd igen :)
Én pl. a barátnőmmel a kapcsolatunk legeleje óta csak hétvégén találkozok, de ez így pont jó. Na jó nem mondom, hogy jó lenne, ha néha mellettem ébredne a hétköznapokon is, de mindenesetre sztem ez az arany középút, addig, amíg esetleg össze nem költözünk. Ez az idők során midnenesetre kialakul, hogy az egyik, hogy áll a másikhoz.
A hétköznapokokon küldünk egymásnak sms-eket néha, meg esténként beszélgetünk, de ennyi. Majd ha eljön a péntek... :)
Addig meg mindeketten a sajátmagunk ügyes-bajos dolgát intézzük, kinek a munka, kinek a tanulás.
Ami még fontos, hogy a barátokra/barátnőkre is időt kell fordítani párunk mellett, mert nem szabad azokat elhanyagolni akikre idáig támaszkodtunk/ számítani lehetett és fordítva. Biztosan lesz még rájuk szükségünk később is.
Fő az egyensúly!
Remélem segítettem.
B.P.
Megunjátok egymást? Hát nem tudom...
Az együttélés esetén ugyanis a párok jó esetben mindennap találkoznak. :) Ha most megunod, később az együttélés sem fog menni, tehát akkor ez csak vonzódás, de nem szerelem... szerintem.
én úgy vagyok ezzel, 14 hónapja vagyok a párommal, minden nap találkozom vele...nem is tudnám mgtenni hogy ne találkozzunk már annyira megszoktam. Amúgy igen, néha lehet jobb lenne nem találkozni, de csak mert néha igen ingerlékenyek tudnunk lenni. Néha azért ápoljuk a baráti kapcsolatainkat is, elmegyünk beülünk ide oda...:)
Azzal meg egyetértek hogy ma most megunnánk egymást mi lenne később? :P
sok boldogságot Nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!