Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi kell meg ennél több 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell meg ennél több 1 olyan nőnek akit eddig semmibe vettek ?

Figyelt kérdés

Egy csúnya arcú nonek nem jo 1 atlagos kinezetu,penzes (nem gazdag csak pénzes) csávó aki nem csalja meg soha óvja és szereti? O mondja magarol,h csunya.Meg aki csunyanak erzi magat az mind le csúnyázza magát,hiába mondjuk nekik,h nem csunyak...ertitek,szoval nem en mondom,h valaki csunya. Megis mit kell meg adni egy olyan nonek akit csak bantottak testileg is akar meg lelkileg is a csúnyasága miatt ? A kiralyfi nem fog feher lovon jonni sajnos.

Csúnya nők akiknek nem volt meg kapcsolata (vagy normalis kapcsolata) nektek mik az elvárásaitok.En ennyit tudok adni.

2020. jún. 23. 16:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Sajnos be kell latnom,h sohasem lesz baratnom.Pedig mindennel jobban tudtam volna szeretni 1 not...atvertek vagy csak kihasznaltak eddig.Tettek az artatlant :(
2020. jún. 23. 18:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Sajnos ez van, majd a következővel talán szerencséd lesz.
2020. jún. 23. 18:14
 13/19 A kérdező kommentje:

Keves ra az esely!

Nem ertem miert csak a gonosz noket fogom ki akik eljatszak,h rendesek!! :/

2020. jún. 23. 18:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
De miért gonoszak, azért mert nem kellesz nekik?
2020. jún. 23. 18:27
 15/19 anonim ***** válasza:

14# Azért gonoszak mert játszák az áldozatot mintha őket senki se szeretné meg bántalmazó kapcsolatban lettek volna, aztán kiderül, hogy semmi bajuk csak simán válogatósak és senki nem jó nekik.

Kb így vadásznak, hogy elesettnek állítják be magukat amíg fel nem karolja őket a szőke herceg.

2020. jún. 23. 19:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
És ha tényleg abban voltak? Azért mert nem akarnak téged és a szőke herceget akarják, már szerinted a bántalmazásról is hazudtak?
2020. jún. 23. 19:21
 17/19 A kérdező kommentje:
ugy latom mindenkepp en vagyok a gane...Itt mindig ez megy.A kerdes kiírója a gonosz mindig.
2020. jún. 24. 03:20
 18/19 anonim ***** válasza:
De ha szándékosan lelkisérült nőkre vadásztál mit vártál? Minden sarkon van egy átlagos, kedves lány..
2020. jún. 24. 12:11
 19/19 anonim ***** válasza:

tegnap 19:12

Lehet, de ez a legrosszabb stratégia, és ezt nőként mondom.

Én élesen váltottam az ellenkezőjére, szánt szándékkal.

Most nem fogom kifejteni, de ez a kérdés is részben azt tükrözi, amire gondolok....

2020. jún. 24. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!