Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell meg ennél több 1 olyan nőnek akit eddig semmibe vettek ?
Egy csúnya arcú nonek nem jo 1 atlagos kinezetu,penzes (nem gazdag csak pénzes) csávó aki nem csalja meg soha óvja és szereti? O mondja magarol,h csunya.Meg aki csunyanak erzi magat az mind le csúnyázza magát,hiába mondjuk nekik,h nem csunyak...ertitek,szoval nem en mondom,h valaki csunya. Megis mit kell meg adni egy olyan nonek akit csak bantottak testileg is akar meg lelkileg is a csúnyasága miatt ? A kiralyfi nem fog feher lovon jonni sajnos.
Csúnya nők akiknek nem volt meg kapcsolata (vagy normalis kapcsolata) nektek mik az elvárásaitok.En ennyit tudok adni.
Keves ra az esely!
Nem ertem miert csak a gonosz noket fogom ki akik eljatszak,h rendesek!! :/
14# Azért gonoszak mert játszák az áldozatot mintha őket senki se szeretné meg bántalmazó kapcsolatban lettek volna, aztán kiderül, hogy semmi bajuk csak simán válogatósak és senki nem jó nekik.
Kb így vadásznak, hogy elesettnek állítják be magukat amíg fel nem karolja őket a szőke herceg.
tegnap 19:12
Lehet, de ez a legrosszabb stratégia, és ezt nőként mondom.
Én élesen váltottam az ellenkezőjére, szánt szándékkal.
Most nem fogom kifejteni, de ez a kérdés is részben azt tükrözi, amire gondolok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!