Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom nem árulja el hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nem árulja el hol lakik, hogyan tudhatnám meg?

Figyelt kérdés
Két hete jöttünk össze, hosszú ideje szerelmes voltam belé, nehezen kezdődött. Sok mindent megtudtam róla, pl.hogy évek óta nem volt barátnője és ezért prostituáltakhoz járt ( nem egy adonisz, és köze nem volt a szexhez, alig lehetett a csigaházból kihúzni, szerintem tizenéve nincs nője). Viszont nem vagyok biztos benne annyi idős amennyit mondd és nem árulja el hol lakik. Azt állítja albérletben egy kihaltabb külső részen (Buda környéki település) , de ez kamuszagú , csak területet mondd mindíg, utcát nem, és mindíg pakolni megy haza, ha ismét megjelenik füstszaga van és koszos a keze. Azon gondolkodtam taxival tudnám követni, de az drága, de nincs valami jobb módszer? Ez nekem nem tetszik, főleg, hogy napokat van nálam a lakásban..

2020. jún. 23. 14:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
22%
Én sem szoktam megmondani, hogy hol lakom, sokszor még az igazi nevemet sem. Nem árt a biztonság, a nők bármire képesek.
2020. aug. 1. 12:21
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Annyi biztos, hogy nem az igazat, illetve nem a teljes igazat mondja.

Osztom azok nézetét, akik nősnek, hajléktalannak, vagy csórónak képzelik őt.

Valóban légy óvatos, mert ha megszorul- kirabol és azt sem tudod, hol lakik, hová menj utána. A nevében biztos vagy? Láttad a személyijét?

2020. aug. 1. 13:37
 23/26 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Nem láttam, semmi iratát, mintha rejtegetné, de a körzeti rendőrrel beszèltem ès igazoltatták már tehát a neve valószìnű az.
2020. aug. 5. 11:40
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

#23 nekem volt már, tán túl sok, kapcsolatom.

De, hogy rendőrtől kellene megkérdezni a párom nevét ilyen még nem

De még csak 65 vagyok.

A füstszaggal mi van?

2020. aug. 5. 19:10
 25/26 A kérdező kommentje:
Valószìnű nyár elejèn mèg valami kályhával vagy hasonlóval fűtött. ...
2020. aug. 6. 10:02
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, amíg nem tudod a valódi nevét és a lakhelyét, addig ne adj a körzetin rendőr szavára, mert (nem állítom), lehet, hogy őt kötelezi a titoktartás a személyi adatok kiszolgáltatásáról,de ezt nem akarja veled közölni.

Nagyon kockázatos ilyen egyént befogadni. Ellenben, ha majd nyitottabb lesz feléd és meggyőződsz arról, amit állít (mert szorult helyzetben van, de segítségre szorul), akkor légy szolidáris és tehetséged szerint segíts rajta!

Egy jóakaród.

2020. aug. 10. 14:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!