Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 40-es férfiaknak fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40-es férfiaknak fontos, hogy a párjuk intellektuálisan egy szinten legyen velük vagy ez nem olyan lényeges?

Figyelt kérdés
Ha nem olyan fontos, akkor mi az, ami egy tartós kapcsolatban leginkább számít (nem egyéjszakás kalandok esetében)?

2020. jún. 22. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos.
2020. jún. 22. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Melyik 40-es férfiról beszélünk, kedves Kérdező? Tudod, van, amelyiknek fontos, és van, amelyiknek nem fontos.

"Ha nem olyan fontos, akkor mi az, ami egy tartós kapcsolatban leginkább számít?" Melyik 40-es férfiról beszélünk, kedves Kérdező? Tudod, van köztük ilyen is meg olyan is...

2020. jún. 22. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Nézd, nem mindegy, hogy a férfi mérnök, latin tanár vagy gyári munkás.
2020. jún. 22. 20:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Egy nagyon intelligens, művelt és világlátott férfi esetében.
2020. jún. 22. 20:56
 5/10 anonim ***** válasza:
21%

Szerinted kit zavarna ha akár analfabéta is, de így néz ki?

[link]

2020. jún. 22. 20:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azok között gyakori, hogy szeretik az intelligens, művelt és világlátott nőket. Bár sok férfinél ez nem fontos, elég ha az illető hölgy szép és vonzó. Sok férfi inkább a barátaival vitatja meg a dolgokat és a nő szerepe mellette az, hogy otthont teremtsen neki. Tehát van esélyed akkor is ha nem vagy igazán szellemi partner neki, de jó nő vagy és odaadó és kedves.
2020. jún. 22. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#4: biztos, hogy fontos neki. Az ilyen nem fog összejönni egy ostoba tyukkal.
2020. jún. 22. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos, elvégre ebben a korban már sokmindent megtapasztalt az ember (+/- dolgot egyaránt), így jó, ha közösen többet tudunk az életről.
2020. jún. 22. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem fontos, hogy egy szinten legyünk, de azért ne legyen áthidalhatatlan távolság köztünk. Nem várom el, hogy a szakmámról vagy atomfizikáról tudjunk társalogni, de azért ne Mónika Show szinten legyen. Ha hozzá tud szólni alap művészeti, tudományos dolgokhoz, átlátja a világ, a gazdaság, politika működését, akkor nem lehet gond az esetleges intellektuális különbségekből.

Hogy mi a legfontosabb egy tartós párkapcsolatban? A kölcsönös és feltétel nélküli elfogadás, szeretet, élvezzük egymás társaságát, vannak közös témáink, hobbijaink, együtt tervezzük a jövőt, hasonló elképzelésünk van a világról, családról, stb.

2020. jún. 22. 22:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem életkor kérdése... de 20-as éveimben azt gondoltam, hogy nem gond, ha kisebb szakadék van közöttünk. Aztán válás lett belőle, mert nem akartam egy buta nővel leélni az életemet. Nem Mónika Show rajongó szinten volt, de kevés volt nekem. Másnak főnyeremény lett volna.

Most sem azt várom, hogy n+1 diplomája legyen a páromnak, csak vágjon az esze, érdeklődő legyen.

2020. jún. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!