Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most szünet?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a párom időt kért. Nagyon csúnyán összevesztünk, amiután fogta magát pár napja és mindenét elcuccolta a közös lakásunkból.
Azóta találkoztunk, amikor is azt mondta pár hét időt kér, mert nem tudja mit akar. Mindketten követtünk el hibákat viszont egyszerűen nem bírom ezt a várakozást. Utálom magamat a helyzet miatt, legszívesebben felhívnám de kérte hogy hadd keressen majd ő. Tudom, hogy nem jó, de az interneten már rengeteg cikket végigolvastam a témában de csak a további idegeskedés jött ki belőle. Félek már mással van, eszébe se jutok csak én gyötrődöm. Tudom, hogy azt sem szabad de a közösségi oldalakat is csekkolgatom, hátha kiderül valami róla.
Szerintetek keresni fog? Annyira félek, hogy ez így ennyi volt 2,5 év után.
Te vagy a srác, ugye? Megmondom mit kell tenned: semmit.
A nőknek időnként szüksége van, hogy eltávolódjon tőlünk, így megtapasztalva, hogy mit éreznek irántunk. Ne keressed, hagyjad békén. Visszajön magától; ha meg nem, akkor bármit is teszel most, ugyanúgy el fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!