Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállok, szinglik ti hol töltitek téliszünetet, karácsonyt, szilvesztert uj évet? 25/F
Ugyanezt akartam mondani.
A családdal. Szüleim, húgom, nagyszüleim.
És a barátaimmal. Régi barátok középsuliból, több mint tíz éve ismerem őket és a mai napig megmaradt a kapcsolat így négy-ötünk között. Rendszeresen beszélünk és amikor csak lehet havi szinten találkozunk (annak ellenére, hogy már más városokban élünk).
Hogy nincs nő az életemben az nem azt jelenti, hogy nincsenek normális, minőségi, szerető emberi kapcsolataim.
26/F
Családdal, otthon.
Pihenek, eszek- iszok, edzek és jól érzem magam.
Ma délután szállok repülőre, holnap hajnalban érek vissza Magyarországra. Ha semmi nem jön közbe, a program így alakul:
december 23: miután megjöttem, hazajövök a szüleimhez
december 24: itthon leszek a családommal
december 25: családi vacsora lesz a nagyszüleimnél
december 27: találkozok A baráti körrel
december 28: találkozok B baráti körrel
december 29: itthon leszek, majd az este induló repülővel hazaindulok
december 30: pihenés
december 31: házibuli a barátaimmal
január 1: az előző nap folytatása, majd kipihenés
január 2: pihenés
január 3: be kell menjek az egyetemre leadni egy projektmunkát
január 4: pihenés
január 5: eljön hozzám az amerikai levelezőtársam
22/L
Karácsonyt a családdal, külön jó is hogy pár napra hazajöhettem hozzájuk, szilvesztert valószínűleg otthon, filmezek vagy hasonlók, sajnos a baráti kapcsolatokkal sem állok jól, de különösebben nem visel meg ez az egy este,nem más attól, hogy szilveszter.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!