Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy egy kapcsolatból kikopnak a becézések, gyakori ölelgetések és a “szeretlek” gyakori mondogatása?
A párom szerint ez normális, mert az elején még intenzívebb minden, aztán már megvan a szeretet és elegendő összebújva aludni, pihenni, köszönéskor csókolózni + néhányszor naponta, illetve a szeretleket nem fontos hajtogatni mert nem kell bizonygatni.
Egyetértetek vele?
Igen, normális. Mondjuk nekem semmit nem érnek a szavak, csak a tettek érdekelnek. Én azt preferálom, hogy a cselekedetekből érezzem mennyire is vagyok fontos, így nincs szükség a szavakra. Persze, azért alkalmanként oda-vissza megy és jól is esik.
Ez így sokkal jobb, mintha csak az üres locsogásra futná, minden másból meg nyilvánvaló lenne, hogy le sem sajnál valakit a párja.
Sajnos nálunk is elkopott.20 éve vagyunk együtt.Pedig jó lenne ha nem múlt volna el a szenvedély.Persze biztos én is hibás vagyok, de nem tudom mit lehetne ellene tenni?
N/45
Szerintem a szeretlek szót nem kell naponta mondani, mert megszokottá válik és utána, pl egy veszekedés után nem lesz ugyanolyan jelentősége.
Ha valakinek a szavak a szeretetnyelve, millió más módon is kedveskedhet, pl hiányoztál, vigyázz magadra, alig várom, hogy lássalak, stb...
Viszont azzal nem értek egyet, hogy kevesebbet kell összebújni, vagy nincs annyira szükség érintésekre. Az mindig kell, részben ez különbözteti meg a kapcsolatot a barátságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!