Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális hogy egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy egy kapcsolatból kikopnak a becézések, gyakori ölelgetések és a “szeretlek” gyakori mondogatása?

Figyelt kérdés

A párom szerint ez normális, mert az elején még intenzívebb minden, aztán már megvan a szeretet és elegendő összebújva aludni, pihenni, köszönéskor csókolózni + néhányszor naponta, illetve a szeretleket nem fontos hajtogatni mert nem kell bizonygatni.

Egyetértetek vele?

2020. jún. 22. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
azt, hogy szeretlek ...ezt napi 100x elmondani felesleges....sosem értettem miért kell. Ez már amolyan bizonygatásnak hangzik. Ezt vagy érzi az ember vagy nem.
2020. jún. 22. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Szeretet nyelv fuggo, exemnek 2.5 ev utan is mondogattam napi szinten h szeretem, de nekem verbalis a szeretet nyelvem :)
2020. jún. 22. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Igen, normális. Mondjuk nekem semmit nem érnek a szavak, csak a tettek érdekelnek. Én azt preferálom, hogy a cselekedetekből érezzem mennyire is vagyok fontos, így nincs szükség a szavakra. Persze, azért alkalmanként oda-vissza megy és jól is esik.

Ez így sokkal jobb, mintha csak az üres locsogásra futná, minden másból meg nyilvánvaló lenne, hogy le sem sajnál valakit a párja.

2020. jún. 22. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem a többi is sok lenne
2020. jún. 22. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Nem értek vele egyet. Így lehet gyönyörűen elhanyagolni egy kapcsolatot. Ezeket nem azért csinálod, hogy "meghódítsd" a párod vagy bizonygass bármit is. Hanem mert ezek természetesen jönnek ha szeretsz valakit. Hogyha ezek szépen lassan eltűnnek az annyit jelent, hogy laposodik a kapcsolat, nem dolgoztok rajta eleget. Nálunk 10 év után is fontos, hogy ugyan annyi szeretetkifejezés legyen szóban is és tettekben is mint az elején. Ebből látszik, hogy minden oké mert továbbra is van igényünk ilyesmire. Biztos nem lennék olyannal aki szerint normális, hogy szépen lassan halad a langyos fos irányába egy kapcsolat. Ilyet csak az mond akinek fogalma sincs, hogy egy kapcsolaton dolgozni kell. Aki azt hiszi magától működik majd évekig és maguktól maradnak meg az érzelmek.
2020. jún. 22. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
20 éve becézzük egymást, el sem tudom képzelni, h ne így legyen. A szeretlek szó is gyakori, de nem napi szintű reflex.
2020. jún. 22. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nálunk is elkopott.20 éve vagyunk együtt.Pedig jó lenne ha nem múlt volna el a szenvedély.Persze biztos én is hibás vagyok, de nem tudom mit lehetne ellene tenni?

N/45

2020. jún. 22. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a szeretlek szót nem kell naponta mondani, mert megszokottá válik és utána, pl egy veszekedés után nem lesz ugyanolyan jelentősége.

Ha valakinek a szavak a szeretetnyelve, millió más módon is kedveskedhet, pl hiányoztál, vigyázz magadra, alig várom, hogy lássalak, stb...

Viszont azzal nem értek egyet, hogy kevesebbet kell összebújni, vagy nincs annyira szükség érintésekre. Az mindig kell, részben ez különbözteti meg a kapcsolatot a barátságtól.

2020. júl. 5. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!